Utolsó kommentek

Ismét önmagam + két liba a villamoson

2009.01.15. 00:16 | Xinaf | 3 komment

Szerencsére úgy érzem, túl vagyok egy nagyon rázós időszakon. Akik figyelemmel követték az elmúlt írásaimat, azoknak üzenem: köszönöm, hogy nem kérdezett rá senki, mi is történt pontosan. Erről nem véletlen írtam ilyen ködösen, késöbb sem szeretnék egyértelmübb lenni. Sajnálom, kedves olvasók!
Ma utazgattam Budapest egyik villamosán (a 69-es járat, ha valaki ismeri). Bambultam, álmodoztam, alvás közeli állapotba kerültem, stb, amikor felszállt két kis liba.
Képzeljetek el két 14-15 éves forma lánykát, akik azt hiszik, hogy már rohadtúl felnőttek, és már rohadtúl nők, tehát kilónyi smink, kurvás öltözék, ami csak kell. Leültek, és olyan ordenáré stílusba kezdtek el beszélgetni, amitől felébredtem. (Pedig erőteljesen az elalvás felé tendáltam...)
Amin kiakadtam, a témáik voltak:

- És honnan veszünk cigit?
- Majd lopok x-től, vagy y-tól... úgyse feltételeznék, hogy én loptam!

- Na és mi van akkor, ha lopok? Neked is én loptam a töltődet, szóval kussoljál!

- Emlékszel, mikor leszoptad a Jocit?
- Miről beszélsz? Pont őt nem szoptam le!
- Akkor a Bali volt az... végül is egykutya...

Szegény Xinaf pedig csak bámul, hogy he? Azért nem mindent mondtak komolyan, elhangzottak "vicces" mondatok is:

- Cserélted már le a héten a bugyidat?

- Anyukád vibrátorát visszaraktad már a helyére?
- Még a dobozba se!

No, mi bajom van még azon túl, hogy 15 éves gyereklányok szájából ezt hallani minden esetben szomorú? Hogy egy óriási sztereotípiát erösítettek tovább, egy villamosnyi ember elött. A két leányka ugyanis roma volt. Vagy ha nem akarunk polkorrektek lenni, akkor cigányok voltak.
Leszarom, ki mit gondol rólam, de ezt a két csajt a kedves jó papa és mama felképelhetné. Kedvem nekem is volt, de nem lenne férfias pofánverni két 50 kilós lányt. De nyasgem, hát ezért utálják annyian a cigányokat! Ti ketten többet ártottatok a saját népeteknek, mint a Magyar Gárda valaha is fog! Hát gondolkodjatok már! Az ilyen kijelentések, amiből lejön, hogy ennyi idősen több faszt fogtatok, mint kilincset, vagy hogy lopni teljesen jó és természetes dolog... na, ez szüli a bizonyos előítéleteket!
Lakatos Attila, és minden más becsületesen dolgozó, tisztességes, cigány származású ember nevében kikérem magamnak, hogy ilyen elfuserált tetvek rontsák a levegőt egy békés villamoson, és erösítsenek egy amúgy is nagyon erös előítéletet! Kislányok, egyszer próbáljatok meg lopni skinehadektől, és amikor lebuktok hozzátok a csávóitokat is, akiknek hasonlóan remek értékrendjük van, mint nektek! Aztán ti és a skinehadek írtsátok ki egymást!

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr34878732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Despota 2009.01.15. 01:39:39

P. János és a többi nem elborult, idióta skinhead nevében kikérem magamnak ezt az általánosítást!Ők sem mind kiirtani akarják, vagy netán deportálni a cigányokat, szóval lehetőleg legyél szíves az ilyeneket mellőzni!

Ja és a cigány szó az polkorrekt, magától Kállai Ernő kisebbségi ombudsmantól hallottam személyesen!

Betartás!

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2009.01.15. 06:41:51

Despota: nyilván nem minden skinhead negatív személyiség. Nyilván van normális skinhead is. De tény ami tény, én ilyet cak egyetlen egyet ismerek, ami ugye erősíti a szabályt... (Amúgy nem utálom akcumpack a skinheadeket, de tény, hogy különösebben nem kedvelem őket...)

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2009.01.16. 23:49:01

De ez "a hülyék irtsák ki egymást" dolog jól hangzik... helyszínként pedig javasolnám a Szaharát vagy Szibériát.
süti beállítások módosítása