Utolsó kommentek

Ne eröltessük, ami nem megy

2009.01.19. 16:18 | Xinaf | 5 komment

Lesz szakmai gyakorlatom. Lesz a késöbbiekben értékelhető írás. Mert lesz a közeljövőben saját gépem. Amiről tudok blogot írni. Nektek.
Hogy mi is történt az elmúlt néhány napban? Voltam pl. egy születésnapon. Este héttől hajnali fél kettőig. Jól telt az idő, és sikerült mindenkinek józanul távoznia a helyszínről. Könyveljük el sikernek.
Van egy valag dolog, amiről ismételten nem akarok írni. Nagy hibája az internetes naplóknak, hogy olvasnak egy csomóan. Most hogyan tálaljon az ember magánéleti problémákat, szerelmi tragédiákat, vagy akár utálkozást úgy, hogy ne bántson meg vele senkit?
Néhány éve persze még sokkal egyszerübb volt. Nem foglalkoztam én ilyen szarságokkal, mint mások érzései... ugyan!
Az elmúlt hónapokban úgy határoztam (kisebb ráhatásra), hogy kinyílok a világ felé. Előítéletek félre, kezdődhet az új élet! Szórakozóhelyek (Morrisons), és más kultúrális programok. Társadalmilag "igényesebb" öltözködés. Konszolidált fizura... Minden csoda három napig tart. Elmondhatom, hogy én tényleg megpróbáltam. Sajnos alapvető hiba volt a dologban: nem magam miatt tettem mindezt. Nekem belülről soha nem volt igényem megváltozni, nem volt igényem táncolni, nem volt igényem úgy kinézni, hogy tetszek a szembejövőknek.
Most várom, hogy megnőjön a hajam. Várom, hogy legyen valami jó kis rock, metál vagy punk koncert... várom, hogy megigyak a haverokkal egy jó kis 145 ft-os korsó sört a mr-ben.
A társadalom, amibe beleszülettem, igényeket támaszt felém. Én is igényeket támasztok viszont felé!
Ha majd az én igényeim teljesültek, akkor majd alkalmazkodom! Addig hordom tovább a feliratos polókat, a bakancsot, és továbbra is lenézem azokat, akik nem vívták ki a megbecsülésem.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr18888769

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Texas driving test online 2019.06.08. 19:42:45

Paks2: az évszázad üzlete helyett az évszázad arcra esése - Szél Bernadett

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hobbitlány 2009.01.19. 22:28:41

Lehet ötvözni is a dolgokat, Xinaf! Én pl. voltam már a Morrison's 2-ben Bikini koncerten, 2x Deák Billen, Supernemen, Hazug Magazinon, stb.
De úgyis úgy kell élni, hogy az ember jól érezze magát. Nem hogy más érezze jól magát. :)

Stiegliz 2009.01.19. 22:54:27

Drága Xinaf. nem megfelelni kell,és nem elvárni csak élni ,és élni hagyni...

Merlicht · http://fenyfogo.blogol.hu 2009.01.19. 23:49:04

Hát Testvérem... fura érzések kavarogtak bennem ezt az írásodat olvasva... mert nem olyannak ismertelek meg, mint akit az öltözéke/öltözködése határoz meg... emlékezz vissza, arra, amikor egy nap háromszor futottunk össze, és három teljesen különböző öltözékben/jelmezben láttalak, mégis ugyanúgy köszöntöttél mindannyiszor. Szerintem öltözz úgy, hogy jól érezd magad a bőrödben... ha épp digó akarsz lenni, akkor legyél az, ha rocker, akkor rocker, ha meg old school, akkor old school... és ha úgy érzed magad jól, akkor naponta válogathatod... mert akik ismernek, azok ruha nélkül is tudják rólad, hogy ki vagy, akik meg nem, azokat meg le kell szarni nagy magasról! Ez az én véleményem a dologról!

U.i.: a táncról meg csak annyit... annó a Kaméleonban egész jók voltunk! ;)

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2009.01.20. 00:22:58

Xinaf:
Azért annyira nem lehettél józan, hogy ha a tíz percre lévő saját ágyad helyett kibumliztál Pomázra vagy hova a vérbe... XD

A saját számítógép örvendetes, józanodásod (vagy szerencsésebb lenne az eszmélés kifejezés?) szintén (bár remélem az a korszakod nem fog visszatérni, amikor én mondtam, hogy ebben a ruházatban talán nem kéne velünk mutatkoznod... XD)

Despota 2009.01.20. 12:42:37

Shakespeare: Mindenek fölött légy hű önmagadhoz.

P.Mobil: Vagyok aki voltam, leszek aki vagyok

Pokolgép:

Állok a Metró előtt, a falat támasztom
Felszáll a Metróra a tömeg, az arcomba bámul,
És ettől rosszul vagyok

Tudom a helyem, bár sohasem tudom, hogy hol vagyok
Tudom a helyem, mindhalálig Rock and Roll
Mindhalálig Rock and Roll
Mindhalálig Rock and Roll

Despota: Pont leszarom mit gondolsz...
süti beállítások módosítása