Utolsó kommentek

Még mindig nincs gépem

2009.01.22. 12:20 | Xinaf | 1 komment

No kedves olvasók!
Közfelkiáltással lehet szavazni: ugyan, jó-e nektek február első hétvégéjének szombat délutánja a blogtalálkozóra?
Más téma: legkésöbb jövő héten lesz már saját gépem is, legalábbis ebben bízok. Addig továbbra is alkalmi bejegyzésekkel örvendeztetem meg a nagyérdemüt.
Kaptok még egy közhasznú információt, ez több embernek is szólhat (ha magára veszi), akik egymástól függetlenek (néhányan nem is ismerik egymást): én nem fogok valakit utálni vagy gyűlölni azért, mert te gyűlölöd, kollega! Én majd akkor utálkozok vagy gyülölködök, ha komolyan ártott neked. Szerintem a barátság több annál, minthogy közös utálkozásra használjuk fel, nemdebár?
Mindenkitől elnézést szeretnék kérni, hogy a bejegyzéseim átalakultak helyzetjelentésekké. Komolyan, szívesen írnék (és fogok is) olyan igazi, hosszú, gondolkodós bejegyzéseket, mint régen. Amint helyreállt a világ rendje, és nem kell egyszerre x dologra felhívjam a figyelmet.
Egyelőre elégedjetek meg ennyivel.

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr99895319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Despota 2009.01.23. 14:38:17

Nekem megfelel, majd felírom. Valami helyszín terv? Továbbra is bojkottálom a teaházat...:)
süti beállítások módosítása