Utolsó kommentek

Még mindig élek ám!

2009.03.29. 03:00 | Xinaf | 1 komment

Valaki meg tudná nekem mondani, hogy az oldalt kitett ajánló linkek közé miért szúrja be az éppen aktuális bejegyzéseimet a blog? Ezzel nem lenne baj, de az ajánlott oldalak meg egyre hátrébb szorulnak, míg végül a legutolsó bejegyzéseim lesznek csak láthatóak... Hogy lehet ezt megakadályozni?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Élek, de nem mondanám, hogy virulok. Egészen ma reggelig nem is igen tudtam, mi a baj, aztán reggel rádöbbentem. De ezt most nem szeretném (egyelőre) leírni.
Szóval ismét beköszöntött az úgynevezett "szar lelkiállapot", de most már felzárkózott mellé a "magányosság", és a "kilátástalanság" is.

"Szar lelkiállapot": Mint említettem, erről egyelőre nem bocsátkoznék részletes ismertetésbe.
"Magányosság": Ez most egy nagyon hosszú és csöpögős írásnak indulna, ha hagynám. Nem hagyom. Elég annyi, hogy van néhány leányzó, akikkel el tudnék képzelni komoly kapcsolatot. Ők viszont nem tudnának elképzelni velem. Ez valamilyen szinten kötődik amúgy az eggyel feljebb olvasható, nem kifejtett témához. Röviden és tömören: nem vagyok szerelmes, de szerteném ha szeretnének, és ha valakit végre szerethetnék.
"Kilátástalanság": Mert mi a fenét kezdek a suli elvégzése után? Pap leszek? Elmegyek újsgáírónak? Beállok egy évre biztonsági őrnek? Vagy tovább a felsőoktatás rögös útján? És miért van mindegyik variánsnak valamiféle olyan árnyoldala, ami miatt biztos vagyok benne, hogy képtelen lennék csinálni? Az embernek meg kell őrülnie! Utálom az érzést, mikor azt üvölti benned egy hang: semmire sem vagy alkalmas, kisbarátom!

Ez a hármas áll össze bennem egy egésszé. Sehogy sem akar összejönni... Kicsit elfáradtam, kicsit megfásultam, és egyre inkáb Dr House-osodom... és bár a sorozat és a karakter remek, én mégse akarom úgy élni az életem, ahogy ő... segítség!
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr761032337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Merlicht · http://fenyfogo.blogol.hu 2009.03.30. 18:49:31

Kilátástalanság menüponthoz... küldtem neked egy e-mailt testvérem! Nézd meg, és sztem menj el holnap reggel a megadott címre... aztán eldöntöd érdekel-e vagy sem!

Üdv,
More
süti beállítások módosítása