Utolsó kommentek

Rossz tulajdonságaim

2009.06.27. 23:36 | Xinaf | Szólj hozzá!

Hát... nem tudom, hogy lesz meg az igért 7 bejegyzés, amikor a negyediknél tartok... azért igérem, mindent megteszek!
Azon elmélkedtem a minap, hogy milyen kritikákat kaptam az évek folyamán, amit nem éreztem jogosnak. Most így áttekintve, kiváncsi vagyok, kinek mi erről a véleménye... nem írom le, ki mondta/írta rólam, mert ez most nem számít!
Igen, most csak rossz kritika fog következni. Már nem utálom magam, de nem is akarom fényezni. Csillogok én amúgy is.
Várom a véleményeket!

Büdös vagyok/igénytelen vagyok/ápolatlan vagyok: Mint rocker, természetesen sosem fürdöm. És fogat sem mosok. Ezenkívül naponta legalább kétszer disznószarban fetrengek. Mindig csak gondosan szakadt ruhába járok, és a dezodorról azt hiszem, hogy egy távoli ország. Mert hülye is vagyok.

Felgma, nihilista vagyok: Igen, engem semmi a világon nem érdekel, mindent elintézek egy legyintéssel. Nem veszek komolyan semmit. Érdeklődési köröm a pina és a pia témakörök körül forog.

Nem lehet velem értelmesen beszélgetni: Nincs miről, mert mint tudjuk, engem semmilyen téma nem érdekel. Valószínüleg elég sablonos lehetek. Valaki megpróbál felvetni egy témát, és nálam egyszerüen falba ütközik. Én magam vagyok az érdektelenség szobra!

Nem lehet meggyőzni semmiről: Bizony, rólam minden észérv lepereg. Soha ki nem ejteném a számon, hogy "igazad van", mivel meggyőződésem, hogy attól leszek menő, vagy attól leszek jó pasi, hogy csakis nekem van igazam. Hogy esetleg én voltam hülye, vagy én követtem el hibát? Ez lehetetlen...

Mindig mindent jobban tudok: Én vagyok maga az internet, és a világ összes lexikona. Én senkitől sem kérek segítséget, hiszen egyszerüen MINDENHEZ jobban értek másoknál. És ezt tudom is magamról. Soha ki nem ejteném a számon, hogy "bocs, nem értek hozzá..." Inkább versenyt szerelek az autószerelővel, és programozó párbajra hívom az informatikust.

Nagyképű vagyok/Egoista vagyok/Beképzelt vagyok: : Ez nem igaz, én tökéletes vagyok. Csak én. Mindenkit le is nézek ezért. Alsóbrendű, hitvány, visszataszitó férgek gyülekezete a világ, még szerencse, hogy én is itt vagyok. Így legaláb a többi pondró is talál valami példaképet... Nem gyűlölöm őket, nem lehet mindenki olyan okos, szép, tehetséges és szellemes, mint én...

Csúnya vagyok: Én vagyok maga az ocsmányság. Egy két lábon járó fertelem. A kisgyerekek sírva menekülnek a mosolyom elől, és Quasimodo boldogan ugrabugrált, mikor feltüntem. A tükrök berepednek, mikor belepillantok... fénykép sem készült rólam. Berepedt az optika.

Ez már csak azért sem egyszerű így, mert némelyik ellentmond egymásnak. De ez nem lep meg, voltam már egyszerre fasiszta és komcsi is. Vallási fanatikus és eretnek pogány is. Minden csak hozzállátás kérdése.
Amúgy egy-két kritikában amúgy van némi igazság, hiszen tényleg nem vagyok férfimodel, nagyon nehéz meggyőzni akármiről is, mert kitartok az elveim mellet, és a sikereimre is nagyon, talán már túlontúl büszke vagyok. Szóval azért nem szürreálisak ezek a kritikák, csak erössen túlzóak... szerintem. Érdekes, a legszembetünőbbeket nem is mondták még rám:
- cinikus vagyok
- agreszív vagyok
- bunkó/bántó/sértő vagyok
- lusta vagyok
- szeszélyes vagyok
- válogatós vagyok
Ennyi legyen elég, és nem is folytatom, mivel egy ideje leszoktam az önpocskondiázásról. Vannak jó tulajdonságaim is, de azokat most írjam le? Aki ismer, az úgy is tudja. Aki nem ismer, az akár meg is ismerhet, ha nagyon akar...
 

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr401212733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása