Utolsó kommentek

Két tábor között

2010.07.11. 17:55 | Xinaf | Szólj hozzá!

Címkék: filozófia hétköznapok

Kedves olvasók!

Külön kérésre írok egy bejegyzést, mivel nemrég jöttem meg hittantáborból, és holnap megyek is cserkésztáborba. Eredetileg nem is akartam firkantani semmit, de ha már direkt felkértek rá...

Szóval, voltam hittantáborban. Ami nem volt rossz, és külön öröm, hogy sikeresen összehaverkodtam azokkal a hölgyekkel, akik (hogy is fogalmazzak finoman?), eddig némi tisztelet teljes félelemmel viseltettek az irányomba. Valószínüleg ennek az oka nem más, mint nem tipikusan katolikus megjelenésem.
Nem megyek bele részletes élmény beszámolóba, csak pár szóban összefoglalva a lényeget: strandoltunk, medencéztünk, söröztünk, beszélgettünk, kártyáztunk, zenét hallgattunk, sütögettünk, főztünk, VB-t néztünk, stb. Összefoglalva: elvoltunk.

A következő bejegyzésem valószínüleg szombat este, vagy vasárnap valamikor fog megjelenni.
A programjaim még a nyár hátralévő idejére:
- Két fős zarándoklat Máriapócsra
- Egy hétvége eltöltése Bélapátfalván
- Munkakeresés és elhelyezkedés
- Legalább egy kétnapos túra valahol a természet lágy ölén.
Természetesen nem feltétlenül ebben a sorrendben.

Ezen kívül van az életemnek egy kaotikus, és lassan számomra is átláthatatlan vonala, aminek következtében néha nagyon boldog vagyok, és a mennyekben érzem magam, néha pedig rossz kedvem van. De az élet úgy jó, ha változatos.
Azt kell mondanom, hogy néha nagyon, de nagyon öregnek érzem magam. Bele se merek gondolni, mi lesz, ha tényleg megöregszem egyszer. Bár, így belegondolva, az öregséget nem feltétlen érzem rossznak.

Nos, ezekkel az alapvetően pozitív gondolatokkal búcsuzom ismét egy időre kedves és hűséges olvasóimtól. Sok mindent le akarnék még írni, de nem szabad. Magánjellegű okok miatt. Hát akkor nem is erőltetjük.
Kívánjatok jó tábort, imádkozzatok értem, és szurkoljatok nekem!

A cserkésztábor ideje alatt csak 19:00-20:00 között leszek elérhető telefonon! Csak akkor hívjatok, ha fontos! (Akivel viszont beszéltem, hogy hívjon fel, az tényleg hívjon, hiszen ezért leszek bekapcsolva!!!!!!!)

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr372144811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása