Utolsó kommentek

A XXI. század csodája

2011.02.09. 23:13 | Xinaf | 3 komment

Címkék: filozófia harag

Az emberek olyanok, hogy igényük van a természetfelettire. Ez valamiféle ösztönös vágy lehet. Viszont sokan, egyszerűen elvből elvetik a kereszténységet, mindenféle ideológiai háttér nélkül, és kanalasként beveszik az összes mocskot, amit a média állít. Még akkor is, ha egyébként nagyban hangoztatják, hogy a média hazudik.
Tehát az Egyház nem kell, mert az Egyház rossz.
Hozzáteszem, ez is egy vélemény, én soha nem ítélnék el senkit, mert nem ért velem egyet. Viszont, kedves Egyházellenes barátaim, ez tényleg jobb?



Íme, itt van az ember, aki gerincműtétet végez a TV-n keresztül, és kalimpálással gyógyít akármilyen nyavaját. Hallottam már olyat is, ahol egy másik fickó azzal magyarázta, hogy a nőnek fáj a dereka, hogy egy szellem(!!!!!!!!!) a derekára tapadt(!!!!!!!!!!), de szerencsére levette... persze a televizíón keresztül. És ne áltassuk magunkat, a youtube-on tömegével megtekinthetőek az ilyen műsorok...
Persze, akinek ez megéri az 500 ft/perces pénzt, és betelefonál, legyen boldog... csak ne kardoskodjon amellett, hogy az Egyház lehúzza az emberek pénzét... köszöntem!

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr492650418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Charlotte7 2011.02.10. 12:52:58

Törött végtag gipszelés, szervátültetést vállalnak? Na és szülés levezetést?

Malkav 2011.02.10. 16:47:35

Ha bemutatnak nekem egy katéterezést és megtoldják egy sikeres reanimációval, akkor tapsot kapnak (egy részeg menyéttől).

Mogyee 2011.02.13. 20:41:56

már elnézést, hogy ilyen kis tudatlan és hülye vagyok... de a bácsi a videón mosogat, vagy hessegeti a legyeket? az a kis fésű szerű izé meg a kezében... hát esetleg a reptéri biztonsági kordonnál elvették volna, de amúgy nem tudom, mire jó :D
ja igen, és tessék nekem megmondani... a néni meggyógyult?
mellesleg ha ezt érezte, amit csinált vele, akkor fogadja őszinte részvétemet. nem lehetett kellemes...
süti beállítások módosítása