Utolsó kommentek

Az elmúlt napok

2007.05.27. 23:04 | Xinaf | Szólj hozzá!

Címkék: vallás filozófia hétköznapok

Régen írtam, mivel Máriapócson voltam, búcsun. Erröl nem szeretnék írni, ha valakit annyira érdekel, majd személyesen megkereshet!:)

Gondolkodtatok már, mi a ti küldetésetek? Akár hívők vagytok, akár nem, abban biztos vagyok, hogy nem csak úgy tengünk-lengünk itt ezen a világon! Az Istenhívők figyelmébe ajánlom, hogy Istentől kapott feladatunk van ám!!!!!

Ma csak úgy özönlenek engem a gondolatok: Most lélekben tegye fel a kezét, aki NEM szereti magát! Sajnos erre is van példa:( Pedig ha belegondolunk, Isten minket választott a sokmillióból! Hogy a nem vallásosak is egyetértsenek velem: A legtökéletesebbek vagyunk a sok milliárd spermium közül. Tehát van okunk szeretni magunkat, (egy bizonyos fokig! Ellene vagyok az egoizmusnak!) sőt! Aki nem szereti magát, az képtelen mást szeretni, és akkor mi értelme van az életének? Semmi! Az ember, sőt, minden értelemmel bíró lény legalapvetőbb vágya, hogy szeressék! És hogy ő szeressen!

Mi lesz belőlünk X év múlva? Valaha annyi tervem volt... pedig a képlet olyan egyszerű! Egy szerető családott akarok. Ennyi a biztos pont az életemben. Szeretnék gyereket, akiben tovább élhet egy darab belőlem. (Persze, nem fogom olyanná nevelni, mint amilyen én vagyok! Nem vele fogom megvalósítattni azokat a dolgokat, amiket én akartam!) Ezen ti is gondolkozzatok el!

Ja, és most házi feladatot is adok ám, mintha olvasott blogger lennék: Gondolkodjatok el azon, hogy mi az, ami itt a mi életünkben fontosabb a szeretetnél! Ne idétlenkedjetek, most komolyan! Írjatok kommentet! Írhatjátok azt is, hogy nem tudjátok, vagy nincs ilyen, amit csak akartok, csak komolyan írjatok!
Előre is köszi!
(Ennek is megvan az oka, hogy miért kérem! Majd sorra fog kerülni!)

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr2088046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása