Utolsó kommentek

A blogolásról

2008.04.30. 22:40 | Xinaf | Szólj hozzá!

Úgy néz ki, még munkám is van, de nyugtával dicsérem a napot... még nem biztos. Amint aláírtam a szerződést, azonnal mindent leírok!
Mint az valószínüleg feltünt, elhatározást tettem, hogy aktív leszek, és megpróbálok naponta írni (unalmas ismerősök blogját naponta megnézni, ha csak 2-3 hetente frissül, az enyém se lehet sokkal izgibb...). Nos, őszintén bevallom, nem megy könnyen. De ha egyszer újságíróként akarom leélni a rongyos életemet, akkor képesnek kell lennem arra, hogy napról napra élvezhető írásokat publikáljak...
.............................................................................................................................
Kb. eddig volt értékelhető a bejegyzésem, aztán elkezdtem írni valamit, majd hagytam az egészet a francba.
Én nem adok ki szart a kezemből, az nekem nem pálya. Ahogy Ady Endre is megírta: "Én nem leszek a hémák hegedűse!" Igyekszem tartani magam az aktív blogolásról szóló részhez, inkáb kihagyok valamennyi időt, minthogy üres és semmitmondó dolgokról írjak, minden nap.
De egy kis türelem, és egy szál cigaretta meghozza az ember ihltét...
A következő bejegyzésemben mindezt olvashatjátok:)

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr37449270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása