Utolsó kommentek

Az indexes újságíró megrugdosása

2008.09.25. 13:19 | Xinaf | 14 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr88680957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2008.09.25. 13:20:54

Nos, érdekes videó!
Továbbra is azt mondom: túlzás volt belerugni, de a tény tény marad: beugatni ekkora tömegnek sose volt jó ötlet. Nem hiszem, hogyha a Magyar Demokratikus Chartásokhoz odamegyek, és mocskos komcsizni kezdek, egy munkatársammal, nem kapok legaláb ennyit.

Hilts · http://www.hilts.blog.hu 2008.09.25. 13:38:17

Én is valami ilyesmit állítottam előző kommentjeimben...:) A lényeg továbbra is az,hogy az indexes pali okosabban kellett volna végezze a munkáját.

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2008.09.25. 19:27:38

Az viszont kérdéses, mivel bántották a beszélgetés elött... azt el kell ismerjem: nem gyáva az indexes arc.

DrHentes 2008.09.26. 01:14:14

Nem értem Hilts hogy ez a videó mit bizonyít?
"A lényeg továbbra is az,hogy az indexes pali okosabban kellett volna végezze a munkáját. " Ezt hogy érted? Menyjen oda láthatatlan köpennyel és ha valaki felismer mondjon rá egy exmemoriam átkot? Vagy menjen oda 40 rendőr kíséretében? Ezt hogy lehetnek okosabban csinálni szerinted? Szívesen meg hallgatnám a javaslatodat.

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2008.09.26. 01:23:49

1. Az Indexes elég vak...merő volt. Bár ha én csapnék meg mindenkit, aki beszól... de ugye nem szocializálódhat mindenki azonos mértékben, ugyebár.
2. Arról, amit mondott, majd egy későbbi időpontban kellőképpen kifejtve megemlékezem.

newsee 2008.09.26. 07:29:42

Tökös gyerek volt az Indexes csávó, de ha ezt (esetleg pár év múlva, profibb riporterként) valami "keményebb" helyen megpróbálja, nem seggbe rúgják, hanem lelövik.

Hilts · http://www.hilts.blog.hu 2008.09.26. 10:53:47

Hentes:Én speciel arra gondoltam,hogy nem kellett volna rögtön lefasisztázni Tomcat-éket. Ha teszem azt,azt mondja,hogy ,,Tomcat válaszolnál pár kérdésre," stb., kizártnak tartom,hogy megrugdosták volna.

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2008.09.26. 21:20:04

Hilts:
De hiszen Tomcaték fasiszták!

Mert mit tudunk a fasizmusról?
-ideológiájának középpontjába a kulturálisan vagy biológiailag meghatározott faj áll
-második fő jellemvonása az antiliberalizmus, az antiparlamentarizmus és a demokráciaellenesség
-ideológiájában számtalan irracionális elem, mítosz található (vezérkultusz, azaz a vezér autoritásának megkérdőjelezhetetlensége, katonai fegyelem és engedelmesség, történeti mítoszok, szimbólumok használata, tömegfelvonulások stb.)
-kulcsszavai az erőszak, a rend utáni vágy, az állandó ellenségkeresés, valamint a tömegek folyamatos mozgósítása

Ezekből melyik nem áll a t. nemzeti radikális hölgyek és urak elképzeléseire? Már pedig a tényeken megsértődni... *széttárja a karját*

Hilts · http://www.hilts.blog.hu 2008.09.26. 23:04:19

Nézd Alister,Tomcat kikérte magának a fasisztázást, a helyében én is így tettem volna. A fasizmusról lényegében csupa igaz dolgot írtál,de egy valamit kifelejtettél: a fasizmus eredetileg NEM ideológiai alapú, nem volt faji alapon se rasszista,se antiszemita. Hogy aztán később mikkel fonódott egybe-sajnos-az már más kérdés. És tegyük hozzá azt is, hogy sem a fasizmus nem jött volna létre,sem a mostani tüntetések nem csapnának át balhéba,ha nem lett volna rá ok. Ezzel persze nem a huligánokat védem, akiket én is mélységesen elítélek.

kyora-chan 2008.09.27. 00:29:26

húúú...de húúúú...na most csak azért nem fogok kisregényt írni, mert a holnapi Con-ra akarok cicfüleket készíteni....(egyébként XD)

Alister!!!!!!!!!!!!
Ha nem tévedek, pont a minap kérted ki a véleményem arról, hogy mit gondolok "arról", amit írtál Magyarság blogján...lényegében ugyanez volt...1 azaz EGY azaz Egyetlen EGY mondatot leszámítva!!! - mégpediglen - szerintem már így is tudod: az elsőt!!!
Na ezzel most nálam is kiborult a bakancs...
NEM VAGYUNK FASISZTÁK!!!
A négy alpontról már kifejtettem a véleményem - és ha csak úgy véletlenszerűen kiemeljük őket - Te is ez gondolod....csak Te nem tartozol egyik "körbefalcolt" ideológiához" sem....
merthogy:
1) "ideológiájának középpontjába a kulturálisan vagy biológiailag meghatározott faj áll" - nálad ez a "hülyeség=szocializálódás=intelligencia=stb"...kérdése...lényeg az, hogy akit Te magadnál "hülyébbnek" tartasz azt lenézed (még ha nem is nyíltan)
2) "második fő jellemvonása az antiliberalizmus, az antiparlamentarizmus és a demokráciaellenesség" - hányszor hallottam tőled, hogy "legyen egy akit mindent visz, a többit pedig a levesbe"...(gondolom, vagyis nagyon remélem! érted mire gondolok)
3) "ideológiájában számtalan irracionális elem, mítosz található (vezérkultusz, azaz a vezér autoritásának megkérdőjelezhetetlensége, katonai fegyelem és engedelmesség, történeti mítoszok, szimbólumok használata, tömegfelvonulások stb.)" - hányszor mondtad - visszaköszönve a második pontot - hogy "na csak ezt kéne és akkor meglátnák...bár tény, hogy nálad ez a leggyengébb pont...de azért "király"-ellenes Te se lennél...
4) "kulcsszavai az erőszak, a rend utáni vágy, az állandó ellenségkeresés, valamint a tömegek folyamatos mozgósítása" - rend utáni vágy??? - aki éles lőszerrel lövetnél a tömegbe??

Komolyan nem értelek!! Vááááááááááááááááááá...kimentem anyámhoz segíteni cicafüleket csinálni...és közben elszállt az ihletem (hmm)
Egyre jobban kezdem érezni azt, hogy itt tényleg csak érzésekről szabad/ és kell / és tudunk beszélni...Najó a végét máskorra hagyom, tényleg elszállt belőlem minden (meggyőző) erő:S

Egyelőre ennyi...még folytatom majd *duzzog*

kyora-chan 2008.09.27. 00:33:08

És akkor a 10-ből 8-as (as. 10/8) átlagra - amit említettél - cak szub...izésen (gondolom érted, de ne használjunk ilyen fellengzős szavakat) emlékezem meg...

Magyarsag · http://muveletiterulet.blog.hu/ 2008.09.27. 10:34:30

Tomcaték fasiszták... Persze! Itt mindenki fasiszta. Az idős néni, A gyermekeivel sétáló anyuka, Morvai Krisztina, én is, mind egytől-egyig fasiszták vagyunk. Megyek is és gyorsan leborulok a Duce arcképe előtt.

"A tutti avanti Benito Mussolini il Duce il mento il Fascismo non finito "

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2008.09.27. 19:13:17

Oké, még mielőtt megtörténne a baj:
Aki személyeskedni kezd, azt ki fogom moderálni. Ilyet eddig még nem tettem, és eddig személyeskedés is csak mérsékelten történt (nem ennél az írásnál).
Hilts: igen, tényleg nem kellet volna lefasisztázni, hiszen Tomcat köztudottan Horthy Miklós hívének tartja magát.
Kyora, Magyarság: szerintem se fasiszták a nemzeti radikálisok, de cáfoljatok meg, ha nincs igazam: azért általános jelenség a radikálisoknál, hogy aki nem elég nemzeti, az zsidó... mindenki előtt lebegjen példának a "magyar zsidófigyelő" című videó a youtube-n. Gyurcsány pl. nem zsidó, és nem is cionista.

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2008.09.28. 00:35:47

Hilts:
1. Tomcat azt is kiérheti magának, hogy a gyémánt szénből van, de a tényeken ez nem változtat. A széllel szemben vizelés meg ugye kellemetlen...
2. A kommunizmus se népirtással és padlássöpréssel kezdődött, ugye.

Kiora-csan:
1. Ne duzzogj, árt a szépségnek! ;) :D
2. Nálam nincs faj, én egyénileg ítélem meg az embereket.
3. És azt hányszor hallottad tőlem, hogy "mi köze ahhoz bárkinek, hogy két felnőtt ember a négy fal között szabad akaratából mit csinál?"? Amúgy a monarchia nem zárja ki a parlamentarizmust...
4. Hé, az én ideológiám színtiszta racionalizmus!
5. Khm, mit is szoktam mondani az anarchiáról és annak folyományairól?

Magyarság:
Irónia rulez, de én Tomcatékről beszéltem, ami = Tomcat és a vele közösséget vállalók. És ez azért egy törpekisebbség, és nem mindenki.

Hovatovább:
Az, hogy egyeseknek fogalma sincs, hogy a politológia alapfogalmai mit jelentenek, illetve hogy mi a politikai ideológiák tartalma, az nehogy már az én saram legyen!

Ebben a témában sincs több...
süti beállítások módosítása