Utolsó kommentek

Szolgálati közlemény

2008.12.22. 16:19 | Xinaf | 2 komment

Hivatalos közlemény: nem tudok változtatni a kommentelési lehetőségeken! Ez azt jelenti, hogy választhatok: vagy senki nem kommentelhet, vagy csak belépett felhasználók... sajnálom, nem én találtam ki!
Aki kommentelni akar, az regisztráljon be, max 5 perc.
Blogtali: az Úr 2009. évében, február havában. Ennél pontosabb időpont még nincs. A helyszín sem tisztázott, mert nem mindenki szeret kocsmázni:)
Javaslatokat és kultúrált viselkedést vár tőletek:
Xinaf

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr85836864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Despota 2008.12.23. 12:07:06

Na ne, na ne, na neeeeeeee, én alkohol nélkül képtelen vagyok levetkőzni antiszociális hajlamaimat, úgyhogy ha ilyen teaházas, kávézgatós dzsembori lesz, akkor nem tudom mit csinálok magammal...Hohó, most jut csak eszembe, van laposüvegem :)!

Raizen31337 2009.01.01. 20:41:20

Ha semmiképpen nem akarod a társaságot akkor nem tudok segíteni. De az én ötletem nincs is olyan messze tőled, DOORS. Ugyanis az szerintem elég nyugodt hely, szerintem nem is igazán kocsma, de beszélgetni mindenképpen jó.
süti beállítások módosítása