Utolsó kommentek

Nem szeretem a külsőmet. Ez van.

2009.02.08. 20:14 | Xinaf | 6 komment

Emlékeztek, kedves olvasók, hogy még régebben írtam egy kis bejegyzést arról, hogy bizonyos dolgokat már nem írhatok le egy nyílvános blogba? Nos, be kell valjam, nincs időm előkeresni a linket, csak ezt még gyorsan be akarom pötyögni nektek.
Szóval ez is egy ilyesmi téma, de most mégis le fogom írni. Azért teszem ezt, mert nagyon nyomott a közérzetem miatta, és bár elég jól titkolom, valójában nagyon is bennem van.
Mint azt tudjátok, sok lányismerősöm van. Nagyon sok. Az egyik hölgyemény nyilatkozta azt rólam: "milyen jó lenne, ha a személyiséged egy vonzóbb pasi testébe lenne..." És igaza van. Milyen jó lenne...
Szóval, kedves olvasók, valamit el kell ismernem: sose voltam, és soha nem is leszek egy szépségkirály. Nem vagyok mondjuk egy Quasimodo sem, szóval nem egy torzszülötett kell elképzelni, a lényeg: nem vagyok szép. Ezt már nagyon régóta tudom, és valahol megbékéltem már vele. Valahol soha nem fogok.
Még az exbarátnőmnek sem tetszettem soha. Szeretett nagyon szegény, és akkor már úgy nyilatkozott: "akit szeretsz, azt szépnek látod". De ettől még nem lesz szép. Minden párkapcsolatom azért jöhetett létre, mert az egyéniségem megfogja az embereket. Vagy utálják, vagy imponál nekik, de közömbös nem szoktam lenni senkinek.
Szóval a lényeg: ha valami nagyon fáj, hát az, hogy ilyen testben kell leéljem az életemet. Próbáltam változtatni magamon, a külsőmön, még az öltözködésemen is: nem lehet. És ez is olyan dolog, amit tudomásul kell venni, el kell fogadni, mert így kell leéljem az életem.
De azért azt senki ne várja el tőlem, hogy örüljek neki. És őszinte leszek: a fejem tudnám verni a falba, mikor látom az ismerős és ismeretlen párokat. Nem az illető hölgyet irigylem a felebarátomtól, hanem azt, hogy valakinek Ő a legszebb. Én nem tetszettem külsőre soha senkinek, leszámítva anyámat, aki hangoztatja, milyen jóképű fiu vagyok.
Ha lesz gyerekem, remélem az apja eszét, és az anyja szépségét örökli.
Nos, amikor valaki elött lebukok, hogy szomorkodom: ez az oka.

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr37930881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hobbitlány 2009.02.08. 21:58:20

Na nem szoktam ilyeneket mondani, de ez jó nagy hülyeség. Pont. Nem fejtem ki, úgyis sejthető, hogy mit mondanék.

mezeinewsee 2009.02.09. 19:00:34

Na, maratoni komment következik...
A külsődről nem írok, mert elfogult vagyok. Úgysem fogadnád el a véleményem...
Ami viszont fontos: a nőket sokkal kevésbé érdekli a partner külseje, mint fordítva. Ez persze csak NŐK esetében van így, lányok esetében más a szitu.
Kb. 16-18 év az a kor, amikor Leonardo di Caprio-t és Brad Pitt-et legyőzi Chuck Norris, Jackie Chan, Bruce Willis, vagy akit akarsz. A cuki kisfiúkat a Férfi. Természetsen a gyereklányoknak (ténylegesen vagy lélekben tiniknek) jobban fognak tetszeni a baba arcú fiúcskák. De komolyan, olyan akarsz lenni?
Önmagadnak persze tetszeni kell. Egy férfi esetében nagyon fontos a sportos, kidolgozott test, a jólöltözöttség és az ápoltság.
Sportos test: nem baj, ha nem Mr. Olimpia, de a férfi teste legyen kemény, kidolgozott. Szőrös vagy nem? Ízlés kérdése. Én nem szeretem a szőrtelen fiúkat, de van, aki erre bukik.
Jólöltözöttség: stílusos legyen!!! Méghozzá saját stílus. A rocker (szerintem) lehet jólöltözött. A farmer, bőrdzseki és jól kinéző, tiszta, vasalt fekete póló igenis jól mutat. Persze tiszta bakanccsal. természetesn nem színházba, de ezt tudod.
Ha valaki a te stílusodtól egészen ideghent akar rád kényszeríteni, az nem normális. Az pont az egyéniségedet akarja elvenni.
Ápoltság: haj, szakáll, bajusz: magánügy. De harmóniában legyen. QA bajusz vágott, rendezett. A szakáll ápolt. Ha nincs, akkor borotvált. Ha direkt, stílusosan borostás, akkor az is ápolt (azt sokkal nehezebb "szinten tartani").
Ha megnézel egy társkereső oldalt, a fiúk leírják, hogy ilyen magas, ennyi kiló legyen, kékszemű, szőke. A csajok meg, hogy 20-30 év közötti, ápolt.
Kedves hölgy társaim: érdekelne a véleményetek! Ti milyen pasira buktok?

Stiegliz 2009.02.09. 21:27:08

@mezeinewsee: telje mértékben egyet értek veled. itt a végén pedzegeted, Fő az ápoltság. azért azt hozzátenném, szemét szerényem, nem csak a belő, de a külső is számít egy picit. Valamiért,ha van valakinek valami érdekes az arcában,az már megfogott. onnantól mind1mien testalkatú és hogy néz ki. ha szeretek vele lenni rá nézni....megérinteni.. nah az már nem rosz, persze mind ennek tökéletesen belülről kell jönnie,.amha valaki szimpatkus a másiknak, az látszik is rajta.....

Hobbitlány 2009.02.10. 10:40:50

Ehh, meg lettünnk szólítva, de amúgy is: teljes mértékig egyetértek newsee-val!!! A legteljesebb mértékben.
Én csak magamból indulok ki: ha valaki látna egy fotósorozatot azokról a srácokról, akik nekem valaha jobban bejöttek, valószínűleg meglepődnének.
Nem a külső számít. Nem azt mondom, hogy egyáltalán nem számít, mert ha ezt mondom, erősen képmutatás-gyanús lenne. De ha egy nőnek (és itt visszautalnék arra, amit newsee írt) megtetszik egy férfi, akkor az esetleges hibáival együtt. Véleményem szerint ha egy nő megszeret valakit, valóban amiről egyébként nem gondolta azt, hogy ez de tetszik neki, azt is megszereti, de minimum aranyosnak tartja...
Nem mondom, hogy nem (voltak?) jól kinéző fiúk, akiket megszerettem, viszont én ezt nem tudtam. :) Volt, hogy 1,5 után világosított fel egy barátnőm, mikor mondtam neki, hogy nem, nem helyes, átlagos, de nekem wááá, hogy leginkább hülye vagyok, mert egyébként....ízlések és pofonok.
Szóval persze, fontos dolog a külső - ápoltság stb. korábban leírva -, de egyáltalán nem a minden dolgok legfontosabbika. Akiben elsőre megfog valami, hogy egyszerűen szinte kényszert érzel arra, hogy tovább beszélgess vele vagy csak a közelében légy, lehet egy teljesen átlagos kinézetű valaki is, mert akkor neked valószínűleg mégsem az...:)

Ui.: Soha életemben nem tetszettek a kijelentett férfiszépségek (értsd: Brad Pitt, Tom Cruise, Leonardo Di Caprio, stb...). Tudom, furcsa ízlésem van. De nézzétek meg Vincent Casselt. :) Na pedig ő sem helyes. Csak van benne valami. És ez a lényeg.

Megint túl sokat írtam.

Kockás lány 2009.02.20. 20:42:16

...... Erre a kijelentésre írhatnék nagyon-nagyon csúnya szavakat, de megkíméllek tőle.... Így csak egyetértek az előttem szólókkal. Ez hülyeség!
Emlékszel mikor először találkoztunk? Iszonyatosan zavarban voltam. Azt se tudtam, pontosan hogy nézel ki, bár fényképet már láttam rólad. Aztán egyszer csak megjelenik egy srác a HÉV mögül. Lassított felvétel effektus. Olyan szinten ledöbbentem! Nem mondom, hogy te vagy a leghelyesebb férfi a világon, de igenis szép vagy! Nézz meg néhány igen csúnya embert, vagy a fentebb említett férfi szépségideálokat és utána nyilatkozz!
Mellesleg néha mindenkire rájön a hülyeség! Rám is! Én se vagyok az a kifejezett bombázó! Na és?? A magam módján szebb vagyok mindenkinél és a többiek a maguk módján sokkal szebbek nálam!
Tudod mit? Nem szép vagy, hanem egyedi, és ez sokkalta fontosabb! Nem az számít, hogy szép vagy-e, vagy sem, hanem hogy mennyire vagy egyedi!
Tudom, hogy nem fogod elfogadni amit nem csak én, de a többiek is írtak, mert részben ismerlek! Megfontolod, talán bizonyos fokig egyet is értesz vele, de nem fogod teljes mértékig elfogadni, mert ilyen vagy.
Csak egy valamit kérek! Próbáld meg!

Ui.: A volt barátnőkre vonatkozó megjegyzést részben cáfolom!!!!!

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2009.02.22. 21:06:49

Hát... nem tudom mit mondjak... jól esett amit írtatok! Köszönöm!
süti beállítások módosítása