Utolsó kommentek

A veszprémi ügy következményei

2009.02.12. 09:13 | Xinaf | 2 komment

Igen, mindenki hallott róla. De azért pár szóval: A Veszprém MKB csapatából megtámadtak 3 főt enyingi cigányok. Marian Cozma, román származású játékos belehalt a késszúrásba. Zarko Sesum és Ivan Pesics, szerb és horvát játékosok "csak megsérültek", de Sesum valószínüleg nem sportol többet, mivel egy vesével nehéz.
Közben persze meglett a gyanusítottak 2/3-a. Mivel egy elkövető még hiányzik, és ez a bizonyos menekülő nem más, mint a Sztojka család egyik üdvössége, a legendás hírű cigánymaffia huszonéves tagja.
A gonosz rendőrök és még gonoszabb média azt állítja, hogy Sztojka Iván büntetett előéletű, de megtudhattuk az újságokból, hogy az anyukája ezt cáfolja. Szerinte az egész család becsületesen és tiszttességesen dolgozó, keményen küzdő kirekesztett romákból áll, hiszen ők bodzaszedésből és vasazásból élnek.
He? Milyen baromság ez? Bodzaszedésből? Ez szánalmasan szar magyarázat, Sztojka asszonyság! Az pedig, hogy vasazásból... nos, igen, a színesfémlopás mindig is közkedvelt foglalkozása volt az ilyen bűnöző családoknak.
Cigánybűnözés van. Pont. Ez tagadhatatlan. De nem ennyire egyszerű ez a dolog. Pont a cigánybűnözés, mint szó bizonyítja, hogy nem minden cigány bűnöző. Én nem bánnám, ha igaz lenne a pletyka a 300 szerb ktonáról, akik Sesum papával együtt jöttek... Sztojka Ivánt megoldanák.
Viszont szinte biztos, hogy nemzetvédő okos fiatalok majd mennek le Enyingre, hogy Molotov bácsi koktéljaival megkínálják a házakat... nos, ez pl. már nem  olyan, amivel egyetértenék.
Az a legrosszabb, hogy sehogy nem tud az ember igazságos lenni. Sehogy nem tud jót mondani. Hallgassatok Lakatos Attila cigányvajdára! A cigányellenesség lassan megközelíti a 30-as évek németországában lévő zsidó ellenességet...

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr62938460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2009.02.16. 23:00:20

FRISSÍTÉS:
Egy nagyon jó képpel bővült az írás, nézzétek meg!

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2009.02.17. 23:44:59

Váháhá, ez nagyon komoly!!! XD
süti beállítások módosítása