Utolsó kommentek

Boldog születésnapot Lázas Bogos Moly!

2009.02.14. 18:50 | Xinaf | Szólj hozzá!

Tegnap Lázas Bogos Moly fedőnevü cimborám születésnapját ünnepeltük (bár nem tegnap volt, de tegnap tartotta). Ezúton is kívánok neki még sok boldogat!
Sok érdekes emberrel lehetőségem nyílt ott beszélgetni, akár az ünnepelt barátnőjét, akár egy pszichológus hallgatót, vagy éppen az énekesnők gyöngyét, Noémit számítom is bele!
Egyik osztálytársammal jót témáztunk azon, hogy milyen jó érzés, mikor különböző emberek képesek egymás társaságában jól érezni magukat. Ahogy ő mondta:
"Álljon mellettem egy japán, egy szlovák, egy cigány, egy fehérfűzős skinhead, kapaszkodjunk össze, és ugráljunk!"
Egészen a gimnázium végéig nagy szerepet játszott az életemben a másik ember külsősége, és a saját stílusom. Utána ez valahogy elvesztette (szerencsére) a fontosságát. Már kimondhatom: lehet felőlem rocker, punk, skinhead, rapper, deszkás, technos, vagy akármi, ha értékes, és jó ember. Ha képes utálkozás és előítélet nélkül közösen bulizni. Ha az embert nézi, és nem a vázat amibe bujtatták.
Szóval én személy szerint jól éreztem magam ezen a bizonyos születésnapon. Örülök, hogy ismerem ezeket az embereket, mert nélkülük éppen annyival kevesebb lenne az életem, mint a MÜA-s társaságom nélkül.
Eszem ágában sincs persze azt írni, hogy ez vagy a másik jobb társaság lenne. Bár össze nem illő emberekből áll, valamiféle átmenet azért van köztük (ez az átmenet Stiegliz).
Lázas Bogos Moly, sok boldog születésnapot kívánok neked!

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr56943197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása