Utolsó kommentek

Veszprémi győzelem

2009.02.15. 17:26 | Xinaf | Szólj hozzá!

A Veszprém csapata a mai kézilabdameccsen 28-26-ra verte a Leon csapatát. Nem csoda, a spanyolok is nekünk szurkoltak...
Én is vallom, ha nem egy Marian Cozma szintű sporthíresség hal meg azon az estén, és nem egy kézilabdacsapatot támadnak meg, csak sima hétköznapi embereket, nem lett volna ekkora hír belőle. Kicsit talán a hír is túl van lihegve. Viszont látva a meccs után a zokogó játékosokat, és az edzőt, hallva hogy románok is "Isten áld meg a magyart" mondanak, hogy nemzetiségtől függetlenül képesek voltak együtt hallgatni néma csöndben a Cozma emlékére játszott gyászindulót... az élsportnak tényleg óriási ereje van.
Most jelenleg a legszélsőségesebb hülyéket leszámítva nincs román-magyar/magyar-román ellenségeskedés. Kettős tragédia történt. Nem volt a meccsen az örök refrén, a "Gyurcsány takarodj!" sem... kétféle kiabálás hangzott fel: "Cozma, Cozma!" illetve "Marian, Marian!"
Nem tudom meddig tart ez az állapot, de ideiglenesen a vége az ellenségeskedésnek. Vigasztaljon minden jóérzésű embert a tudat, hogy nem volt teljesen hiábavaló ennek a fiatalembernek az amúgy teljesen érthetetlen, értelmetlen, és megmagyarázhatatlan halála.
Isten nyugasztaljon Marian Cozma!

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr4944765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása