Utolsó kommentek

Akkor most tisztázzuk...

2009.06.05. 17:02 | Xinaf | Szólj hozzá!

Emberek, a világ legabszurdabb hülyesége elöttem "véletlenül" a Lavey féle sátánizmusról beszélni, és még abszurdabb megpróbálni engem erre az irányzatra téríteni!
Magyarországon akármelyik felekezetet és vallást szabadon lehet szidalmazni, így én is leírom: nem vagyok oda a sátánizmusnak nevezett ateista irányzatért. Nagyon nem. Bár nem viseltetek gyűlölettel a követők irányába, túl komolyan sem tudom venni...
Most leközlöm "a földi sátánizmus 11 törvényét", ami meghatározza a nem hívő hívők mindennapjait. Mivel a 10 parancsolatot kritizáló írás már van a neten, most akkor elemezzük ezt a 11 törvényt is!

KIDOBOLTATIK! 
Ez a jelenlegi írás bizony sokaknak sértő lehet. Felelőséget nem válalok, megsértődni lehet nyugodtan, előre is elismerem, hogy én vagyok a bunkó.

A földi sátánizmus tizenegy törvénye

I. Senkinek se adj tanácsot, csak ha megkérnek rá.
1. Ez teljesen korrekt. Tényleg ne pofázzunk feleslegesen.
 
II. Ne beszélj a gondjaidról másoknak, hacsak nem vagy biztos abban, hogy igazán hallani akarják.
2. Sőt, nem csak ne pofázzunk, de lehetőleg másokat se idegesítsünk vele, ok.
 
III. Ha másvalaki tanyáján tartózkodsz, mutass tiszteletet, máskülönben ne menj oda.
3. Na, itt már van problémám... és ha én rendőr vagyok, akkor mély tisztelettel vezessem ki a saját tanyáján tartózkodó pedofil kéjgyilkost, vagy ne menjek oda?
 
IV. Ha a tanyádon egy vendég bosszant, bánj el vele kegyetlenül.
4. Bánj el vele kegyetlenül... na jó, de mik a határok? Szóval kegyetlenül el lehet bánni úgy is valakivel, hogy beégetem nagy tömeg elött, és úgy is, hogy letépem a lábait, és feldugom a seggébe... Bár ez talán túlzás, ha mondjuk az illető azzal bosszantott, hogy folyamatosan a "numa-numa-numa-é" slágert dalolászta... az is igaz, hogy valószínüleg egy ilyen bánsmód után soha többet nem teszi.
 
V. Ne közeledj senkihez szexuálisan, hacsak meg nem kapod tőle az erre felhatalmazó jelzést.
5. Egyetértek. Nem szép dolog valakit megerőszakolni, sem erőszakosan rányomulni.
 
VI. Ne vedd el azt, ami a másé, hacsak az nincs terhére a tulajdonosának, és erre kifejezetten fel nem szólít.
6. Igen, lopni és rabolni sem szép dolog. Valami hasonlót már olvastam valahol... ja igen, a tízparancsolatban.
 
VII. Ismerd el a mágia hatalmát, ha sikeresen használtad vágyaid eléréséhez. Ha tagadod a mágia létezését miután használtad, mindent elveszítesz, amit szereztél.
7. IGEN! A mágiában hinni sokkal logikusabb, mint Istenben! Bravó! De ha van természetfeletti, akkor Isten és a sátán létezése miért is kizárt? Vagy ha nincs természetfeletti, akkor mi ez a hülyéskedés a mágiával?
 
VIII. Ne panaszkodj olyasmik miatt, amikkel nem kellene foglalkoznod.
8. Ez tök jó, de ki dönti el, mivel kell nekem foglalkoznom? Vagy azzal ne foglalkozz, ami nem a te dolgod? Ajaj, nade mi van, ha a barátom családjában zűr van? Akkor ne foglalkozzak vele? Nade én aggodóm... ajaj...
 
IX. Ne árts kisgyerekeknek.
9. Egyetértek. Sőt, ha lehet, szerintem senkinek, ha nem muszáj. Persze, ha muszáj...
 
X. Ne ölj nem emberi állatot, hacsak rád nem támadnak, vagy ha élelemre van szükséged.
10. Mi a fene az az "emberi állat"?
 
XI. Amikor közterületen jársz, ne háborgass senkit. Ha valaki téged háborgat, szólítsd fel, hogy hagyja abba. Ha tovább háborgat, pusztítsd el.

11. Tehát ne öltözz darkosan, vagy gothosan, mert ezzel háborgatod az öreg nénit. Ja, cigánynak se szüless, mert a skinheadek ezt nem szeretik. De ne legyél skinhead se, hiszen azt meg a cigányok nem díjjazzák. Ezenkívül ne légy fiatal, mert idegesíti a nyanyákat és a papykat, ja, és ne is öregedj meg, mert a fiataloknak az agyára fogsz menni.
Most elképzelem, ha mindenkit kinyérnék, aki engem konkrétan háborgat az utcán...

És akkor jönnek a grátisz kérdések: mi van akkor, ha egy "emberi állat" közterületen háborgat, és nem hagyj fel vele felszólítás után sem? És mi van, ha kisgyerek teszi ugyanezt? Arról nem is beszélünk, hogyha a saját tanyámon zaklat egy kisgyerek.

Ez az írás nem egy ember miatt született, hanem mert egyre többen akartak rávezetni az igaz útra. Hálás lennék, ha ezt nem próbálnák meg tovább folytatni velem.
Amúgy ha figyelmes volt az olvasó, észrevehette: nem minden törvényt tartok baromságnak. Van, amelyikkel kimondottan egyetértek, sőt, van amelyik rám is vonatkozik.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr531165831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása