Utolsó kommentek

Hatalmas buli volt, kezdődik a nyár!

2009.06.18. 17:18 | Xinaf | 1 komment

Úgy érzem, fergeteges nyaram lesz, legalábbis a kezdete hasonlóan remek volt, mint tavaly, ami életem egyik legszebb nyara volt. Talán ez az idei még azt is megveri!
Tegnap a srácok le államvizsgáztak. Volt nagy örömködés, majd a terv készen állt: irány a Telek!
Én Ottó comborával indultam útnak, de még a buszon belefutottunk Zoltánba, Ádám kolegába, Hiltsbe, Mr Démonba, és Csillába. Ez a hetes fogat vágott neki a nem is olyan nagy utazásnak.

Innentől kezdve a történet olyan szakaszba lép, ami valahol nem méltó Xinafhoz, de őszinte leszek, ez most nem érdekel. Én remekül éreztem magam végig, aki tart attól, hogy csalódni fog bennem, az inkáb ne is olvassa tovább! Egyszer-kétszer, nyaranta nekem is jogom van kivetközni magamból, és tombolni!

Kicsit aggódtam, mert a buli mottója most a következő volt: mindenki hányni fog! Aki ismer, tudja: a legutolsó születésnapom óta nem rugtam be, és soha nem volt a kedvencem szánalmasan tekeregni. Viszont egyszer államvizsgáznak a srácok, hát azért is elmentem. Nem bántam meg!
Gyorsan megérkeztünk, majd irány a bolt! A végén felhalmozott alkoholkészlet:
- sok sör
- 1 üveg pezsgő
- 1 üveg bor
- 3 deci Vilmos
- pár deci vodka
Ezen kívül akadt pár üditő ital, és némi Cola is, a chips és az egyéb rágcsa mellé. A fő étkezés tervezete kenyérből, szalonnából és kolbászból állt. Sörözgettünk, dumáltunk, általános röhögés, remek hangulat. Végül valakinek el kellet menni fáért, amit Zoltán elvtárs, Hilts, és kisebb unszolásra én válaltunk fel. Bepatantam a talicskába, Zolibá eltolt a falelő helyig. Ott feltornyoztuk a fát, és irány vissza. Valahogy a Telekre bejutott egy kutya is, ami sok vidámságot okozott, de végül sikeresen eltávolítottuk:)
Késöbb lett tűz, lett kajálás is. Majd mindenki elmesélte, a többiek kiegészítései társaságában az első MÜA-s élményeit. Jó volt a nosztalgia, de a végén eljött a rövid ideje.
Itt ki tisztán, ki koktélosítva, de mindenki pusztított. Aztán jött a történelmi ötlet: vagy 3 hete itt hagytunk egy fél doboz fantikannit... ez az ital frissen sem a legjobb, de így...
Na, itt sikeresen hánytunk is Démonnal, méghozzá tök józanon! Őszinte leszek, ez a társaság és eza buli abban a tekintetben különleges volt, hogy itt nem volt szégyen hányni. Sőt! Dicsőség volt! Főleg, mivel mindezt józanul tettem.
Végül Csillán és Hiltsen kívül mindenki beszállt a hányáskoktélba, aztán simán folytattuk a beszélgetést.
Az igazán vicces még a lefekvés volt. Igazából az ébredés...
Megközelítőleg 2-3 órát tudtam aludni, mivel úgy ébredtem egy szűk ágyban (1 személyes), hogy mellettem Ádám mester horkol, Darth Vader-t megszégyenítően, másik oldalamon a szintén mesterré előlépett Ottó adott koncertet, mindezt sztereóba, felváltva, hogy jól halljam. Csilla félig a hátamon aludt, így nem is igen mozogtam, hogy ne ébresszem fel, de sajnos ez nem ment tökéletesen, mivel a kezem beszorult alám, és erössen zsibbadt. Szerencsére a kishölgy felébredt, így hajnali 6 magasságában kimásztunk a házból.
Zseniális volt! Rengeteg nagy kérdést megvitatunk, még ilyeneket is, hogy ki kivel feküdne let, ha lány lenne, kinek melyik lány jött be a MÜA-ból, és hasonló komoly és kevésbé komoly témákat!
Ez überelte azt a bulit, amit Minden idők legjobb bulija néven aposztrofáltam a blogomon, és verte a nyárbúcsuztatót is! Ha a nyaram is annyival lesz jobb a tavalyinál, mint a nyárindító buli az ideinél, akkor életem legszebb napjai várnak rám!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr841193720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hilts 2009.06.19. 20:50:02

Állati buli volt! És a fantikanni nem is volt volt olyan szar!:D
A végén a pár pohár konyak,ami húzóra ment, na az tett be nekem reggel:D
süti beállítások módosítása