Utolsó kommentek

Fesztivál életérzés

2009.09.29. 18:20 | Xinaf | 1 komment

Sokan tudjátok, hogy én nagyon nagy lenézéssel szoktam nyilatkozni a legtöbb ifjusági fesztiválról (tisztelet a kivételnek), és a szórakozóhelyekről.
Azt annál kevesebben értitek, hogy miért, én pedig megunom, hogy magyarázzam. Aki megértette, az érti, aki nem értette, az már nem is fogja.
Viszont találtam egy igazán kifejező képet, amit szeretnék is az olvasók elé tárni. A képet a napiszar-ról vettem át.

Szinte zokogok, ha arra gondolok, hogy nem voltam ott, és nem láthattam élőben a divat-biszex kis punk ribancokat, a girnyó testü, drogos fejü pasijaikkal...

Tudom, én vagyok a perverz, mert szerintem a szexualitás a négy fal közé való, és nem az ablakba. Mert egy konzervatív pöcs vagyok. Valószínüleg náci.

Kérem, én iszom alkoholt. Viszont még közben is igyekszem megtartani a méltóságomat. Mert nem férfias teljesen kivetközni magunkból. Ne örüljetek, nem is nőies.
Nem drogozom. Ott még könyebb elveszteni a kontrolt.
Nem szeretek új embereket megismerni. Azért nem, mert egy antiszociális bunkó vagyok.
Nem szeretem a tömeget.
Következtetés: nem nekem valók a szórakozóhelyek és a fesztiválok.
Következtetés 2: Nem is vagyok én valódi, modern, XXI. századi fiatal.
Következtetés 3: Büszke vagyok rá, hogy más vagyok.
Köszönöm!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr441416267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Morvin 2009.09.30. 16:04:40

Én se érzem magam XXI. századi embernek. :S Ma rászóltam az egyik osztálytárnőmre, hogy ugyan már öltözőn fel és ne dobja ki a mellét, mert engem zavar. Szerencsére nem vette zokon, de annyit mondott hogy elég múltszázadi vagyok. :D Ennyi!!! :D (Következtetés 3. rám is igaz :D )
süti beállítások módosítása