Utolsó kommentek

Gender

2010.04.14. 23:33 | Xinaf | 4 komment

Címkék: botrány filozófia

Nem szeretem a gendert. Nem tartom válalható jelenségnek. Úgy hiszem, az emberiség degenerációjához vezet. De mi is ez a gender?
A témában Kiora nem rég írt egy bejegyzést ITT. Az apropója ez a cikk volt.

Mi is a gender?
Eredetileg ez is nagyon szép eszme volt, mint a legtöbb szar dolog ezen a világon: a lényege valami olyasmi lenne, hogy nemek alapján ne léphessen fel pozitív és negatív diszkrimináció. Azért mert valaki nőnek született, ne kerssen kevesebbet a munkahelyén. Ez alapból tök jó gondolat. Mi a gond vele?
Belépett a szélső liberalizmus. Nem kicsit. Ma egyes helyeken (Németország, Hollandia) már egészen vad dolgok vannak. De kezdjük kis hazánkkal.
Nemrég fogadták el azt a nevelési elvet, miszerint az óvodában ne erősítsék a nemi jellegzetességeket. A kislányok ne babázzanak, a fiuk ne harcoljanak. Ma még itthon "csak" ennyi. De hova vezet ez?

Németországban pl. államilag elismert és hivatalos nevelési elv az 1-3 éves korú gyermekek szexuális nevelése. Nehéz elképzelni? Tudom, hogy a kedves olvasóknak ez hihetetlen, de egyes gonosz, konzervatív náci szülők nem tapsolnak elégedetten, ha a gyerek a nemiszervével játszik. Sőt, pelenkázás közben meg sem puszilgatják a nemiszervét. Na, ezen változtat a gender. Ugyanis szerintük ez létfontosságú.
Általános iskolában is folytatódik. Ott már külön tanfolyam van rá, hogy kell műfalloszra óvszert feltenni. Fiuknak is, lányoknak is.
Aztán a középsuli: ott már vannak szituációs játékok. Írok egy példát:
"Te vagy Anna, a 15 éves lány. Együtt jársz Évával, az osztálytársnőddel. Segítsd meggyőzni Éva konzervatív szüleit, hogy engedélyezzék a kapcsolatotokat.
Oh, ez nem volt elég? Írok még egyet:
"Te vagy Tom, a 18 éves fiu. Meg szertenél házasodni Andrissal, a pároddal. Győzzétek meg a lelkészt, hogy adjon össze titeket."
Ugyebár egy gyerek csak akkor tudja, hogy ő homoszexuális, biszexuális, vagy esetleg, nagy ritkán unalmas hetero, ha alaposan utánajár. Tehát célszerű kipróbálni minden lehetőséget.

HÁNYÁS

Most, hogy a kedves olvasó kihányta a beleit, folytatom. A kiteljesedett gender célja, hogy teljesen megszünjön a nemek közti különbség. Dönthessenek a gyerekek, akár korhatár nélkül is a nemükről, és legyünk lehetőleg minél homogénebbek. Szexeljen mindenki mindenkivel, mert a szex jó dolog, élvezetet okoz. Erkölcs? Hagyjuk már! Régimódi konzervatív faszság!
Nah, erre az útra lépett végre Magyarország is, lehet örülni. Az ember teljes elkorcsosítása. Egyelőre a katolikus óvodák tagadták meg az együttműködést, ezt biztosan tudom. Őszintén hiszem, hogy Magyarország nem fog részt venni ebben a bolondokházában. Nagyon remélem, hogy az én gyerekeim (lányaim, fiaim... bizony, nem nemteleneim) nemiszervét meg sem próbálja fogdosni semmilyen idegen. Jah, nem is említettem, hogy a gyereket meg kell tanítani maszturbálni? Általános iskolai gender.
Köszönöm, én ebből nem kérek. Én nőies lányt és férfias fiut akarok nemzeni. Én hiszem, hogy a szex nem puszta biológiai örömforrás. Én vallom, hogy férfiaknak és nőknek teremtett bennünket az Úr. És biztosan tudom, hogy jelenleg a normális állapot, az egy férfi, egy nő, lány és/vagy fiu gyerek(ek)kel. Ezt nevezik családnak.
Tudom. Fasiszta, kirekesztő neonáci vagyok. Leszarom. Zászlót bontok a gender ellen, és viszem a lángot, ameddig csak a karom ki nem szakad!

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr141922275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hobbitlány 2010.04.15. 13:46:13

nem tudom, hogy ez most hogy van, de a "gender" szó, illetve fogalom a társadalmi nemet jelenti, ami más ugyebár, mint a "nem" szó, amit szexusként használunk.
szerintem indokolt a megkülönböztetés, főleg tudományos kereteken belül.
a hülyeség az nem indokolt, illetve a túlzásba esés. ennek ellenére ennek semmi köze a gender fogalmához, vagy ahhoz, hogy önmagában hülyeség lenne/volt. szerintem.

Kiora 2010.04.15. 15:38:51

@Hobbitlány: Olvasd el a cikket és megérted, hogy milyen texusban akarják használni...

mezeinewsee 2010.04.15. 19:06:46

@Hobbitlány: de írta is Xinaf, hogy a gender is jó gondolat (volt). Csak ami lett belőle, az az undorító. Ma, ha azt hallod, hogy gender-filozófia, az az (sajnos), amit Xinaf mondott.

Mogyee 2010.11.14. 01:03:44

"-Képzeld, kisbabát várok!
- Tényleg? És kisfiú lesz, vagy kislány?
- Maj eldönti..."

na ja... végül is, miért ne? hiszen kik vagyunk mi, hogy szerencsétlen gyerekeknek meghatározzuk, ő kisfiú, és a kislányokat kell szeretnie... miért is? talán mert csodálatos dolog megérteni és szeretni az ellenkező nemet? mert Isten féfit és nőt teremtett? Ugyan... elavult hülyeségek, éljen a szabad akarat! (igaz, biológiailag is a FÉRFIi ÉS a NŐ passzol össze teljesen... de hát,kicsire nem adunk...)

És most teljesen máshonnan megközelítve... én lány vagyok (és igen, erről teljesen meg vagyok győződve), elég erős személyiség. De még nekem is szükségem van egy FÉRFIRE, aki vigyáz rám, óv engem, aki mellett NŐ lehetek...és gyanítom a férfiaknak is NŐre, aki mellett FÉRFIAK lehetnek... és senki se akarja nekem bemagyarázni, hogy egy férfi is akarhat nőies lenni...könyörgöm, ezt még ne.

Zárszóul ennyit: Isten megteremtette Ádámot a FÉRFIT... aztán kivette az oldalbordáját, és megteremtette Évát, a NŐT. nem véletlenül. A két nem összeillik, kiegészíti egymást. Nem tudom, ti hogy vagytok vele... de szerintem Isten okkal teremtett Ádámot és Évát, és nem Ádámot és Zolit... jaj, és persze nem Évát és Julcsit. (semelyik nemet nem akarom kihagyni a párosításból... mert hogy az már kirekesztés lenne... ugye?)
süti beállítások módosítása