Utolsó kommentek

Gyors jelentés

2010.06.13. 21:08 | Xinaf | 1 komment

Címkék: szolgálati közlemény filozófia

Tisztelt olvasók! Kivételesen a hatalmas AV security nagyúr engedélyt adott némi bömgészésre, így ezt gyorsan kihasználom:

A nyelvvizsgám még nem kaptam kézhez, amíg nincs nálam, addig nincs papírom az újságíróságomról, tehát addig nincs munkakeresés sem. De ha megkapom, akkor lesz munkakeresés, lesz munka, és lesz ihaj-csuhaj!

Mit is csinálok ezen a nyáron?
Bulizom. Szerepjátékozok. Társasjátékozom. Túrázom. Hittantáborba megyek. Cserkésztáborba megyek. Annyi lehetőség áll elöttem...
Legalábbis még sok lehetőség áll elöttem. Osztán jön a meló, belépek a mókuskerékbe, nyomom a műszakot, elöbb-utobb feleségül veszek egy kedves lányt, szül nekem gyerekeket, felnevelem őket, megöregszem, és boldog nyugdíjjas éveimet töltöm. Bár ez már nem idén nyáron lesz, de ez a terv.
Ameddig ingatag a netem, addig egy ilyen rövid bejegyzés szerűséget kaptok, aztán majd lassan újra beindul ez a blog. Addig is nézzetek fel bátran és gyakran, írni fogok, amikor csak lehetőségem van rá!

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr72079283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása