Utolsó kommentek

Mit tehetnék? Kívánom, szép legyen életed...

2010.08.30. 17:54 | Xinaf | Szólj hozzá!

Címkék: video dalszöveg párkapcsolat szomorúság

"Pedig én úgy szerettelek
Hogy szebben nem lehet
És ha nem is voltam mindig veled
Sose voltam ellened.
És mindent megtettem
Most csak azt szégyellem
Hogy mégis kevés voltam neked!"
Korál

Gondosan, és szándékosan nem írtam mostanság. Amit ebbe a blogba leírok, az olyan... véglegessé válik. És én nem akartam, és nem is tudtam elfogadni bizonyos eseményeket véglegesnek.
Két fontos ember elindult kifelé az életemből. Két nekem nagyon, nagyon, nagyon fontos ember. Az egyik esetről még nem is írok. A másikat azonban nem halogathatom tovább.

Oh, a szerelem... ami égig emel, ami porba sújt. Hát, én mindketőt megkaptam.
Sokan nem is tudják a kedves olvasók közül, hogy nagy szerelem volt az életemben. De az élet úgy hozta, hogy kis románcomnak vége legyen.
Mivel én keresztény embernek tartom magam, nem lehet senki elöbb, mint az Isten az életemben. Ez nem befolyásolja földi kapcsolataimat. Tehát, nem tagadom, a hölgy csak a második volt az életemben. Sajnos úgy érzem, én jobb esetben a harmadik az övében. És az az igazán fájó, hogy ő nem volt keresztény, tehát nem az Isten vett el tőlem egy helyet.
Persze sok jót is kaptam. Rengeteget. Hálás vagyok, amiért egymás mellé sodort minket az élet. Jó volt, hogy én is jót tehettem, és jó volt, hogy jót tettek velem. Nagyon sokat kaptam. Talán meg sem érdemeltem ennyit.

Annyi mindent le akartam írni, de nem találom a szavakat. Beszéljen helyettem a zene. Sok szám eszembe jutott. Érdemes mindent meghallgatni, kiemelni egyet fogok, ami tökéletesen lefedi szerintem a helyzetet.

Szám 1 - Bikini - A férfi megy, a nő marad
Szám 2 - Republic - Itt lennél velem
Szám 3 - Republic - Ha mégegyszer láthatnám
Szám 4 - Bikini - A furcsák közé tartozom
Szám 5 - Edda - Háromszor
Szám 6 - P. Mobil - Ha újra kezdhetném
Szám 7 - P. Box - Engedj

Nem mondom, hogy ezt egyszerre kell mindet meghallgatni. De érdemes, szünetekkel együtt végigmenni rajtuk.

Itt a kiemelt video, amit írtam.


Elolvasva az egészet ez olyan semmitmondó. Pedig ennél azért több van bennem. Mert hiányzol. Minden téren. Úgy érzem, még visszajöhetnél. Mellettem lehetne egy stabil életed, ahol ugyan sok pénz nincs, de a boldogságra legalább az esély megvan! De minek pofázok? Hiszen te nem fogsz hozzám visszatérni... Neked én kevés vagyok. Hiányzik belőlem valami, ami más pasikban megvan...
Nehéz megállni, hogy ne hívjalak. Nehéz megállni, hogy amikor hívsz, a megfelelő szinten távolságtartó legyek. Nehéz megállni, hogy ne hívjalak el találkozóra. De úgy látom, nem tehetek mást. Pedig valójában... kiváncsi vagyok, elhitted-e, hogy ilyen könnyen reagálom le, mint amit mutatok, vagy ismersz annyira, hogy csak takarom ezzel a viselkedéssel a vihart, ami bennem van.
Te magad is hiányoltál új bejegyzést a blogomról. Hát itt van, és szerintem egyikünknek sincs benne öröme. Talán még sírsz is miatta. Persze lehet, hogy nem. Nem tudhatom. Nem vagyok melletted.
Ami a címben olvasható, és a számban is elhangzik: Kívánom, szép legyen életed. Biztos
lesz majd olyan pasi az életedben, amkihez képest én szart sem érek... és ha eszedbe jutok, legyek az a srác, aki soha nem tett neked semmi rosszat. Aki megbecsült, tisztelt, alkalmazkodott hozzád, figyelt rád, és akit tényleg érdekeltél.
Isten áldjon meg, legyen hosszú és boldog életed!
Bálint

(A kommentezést leírom. Akinek hozzászólni valója van, az ne kommenteljen máshova sem, hívjon fel, küldjön e-mailt, írjon msn-en... leszarom. De ezen a blogom erről nem kommentelünk!)

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr12259324
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása