Utolsó kommentek

25 év - negyed évszázad

2012.10.07. 22:40 | Xinaf | Szólj hozzá!

Címkék: filozófia

Kedves olvasók, most vissza olvasgattam (mérsékelt alapossággal) az elmúlt egy év bejegyzéseit, és lemondtam arról a tervemről, hogy részletesen kielemezzem a 24. évemet.
Ennek az oka: ritka egy unalmas bejegyzés lenne!
Annyit írnék csak le a témában, hogy nekem különösen fontos a 25. évem. Negyed évszázad, ez már valami! Megéltem pl. (bár még nem igen voltan tudatomnál) a rendszervált(oz)ást. Egy olyan korban születtem, amikor még nem volt okostelefon, de még mobil sem! Nem volt fészbúk, de még internet sem! 
Láttam új bankók bevezetését, és a fillér kivonását. Éltem, mikor beléptünk a NATO-ba, majd később az Európai Unióba.
Végignézhettem, hogy válik a homoszexualitás szégyenteljes dologból divattá. Láttam, ahogy a pornóújságokat titokban lapozgató kamaszok eltűnnek, hiszen ezen igényüket kielégítik az interneten.
A játszóterek teljesen átalakultak. Gyerekkorom kedvenc fa, és beton várai eltűntek, és műanyag várak jelentek meg. 
Én először még számítástechnikát tanultam, és csak utána informatikát. DOS-t tanítottak, és a Windows egy kisebbfajta csoda volt... 
Hm... 25 évesen úgy nosztalgiázom, mint egy vénember. Belegondolni is különös, hogy mit fogok érezni majd újabb 25 év múlva, vagy még később. 
Örülök, hogy élhetek!

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr334825617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása