Utolsó kommentek

10 éve - 10 év múlva

2013.06.16. 22:02 | Xinaf | Szólj hozzá!

Címkék: filozófia boldogság hétköznapok

Kedves olvasók!

Szoktatok azon gondolkodni, mi lesz veletek 10 év múlva? Tudjátok, amikor jövőt terveztek, álmodoztok, stb.
A 10 év szép, kerek szám. Olyan komoly időszak, és minél fiatalabb az ember, annál komolyabbá válik.

És 10 évvel ezelőtt csináltátok?

Vajon mi valósult meg a régi álmokból? Bejöttek a számítások? Ha 10 évvel ezelőtti énetek szembejönne veletek ma, örülne annak, akit lát, vagy csalódott lenne?

Nemrég elgondolkodtam, mi a helyzet velem? Nem tudom, hányna vagytok így vele, de nekem az életem JOBB, mint amit 10 éve elképzeltem magamnak. Nem voltak nagy terveim... ami nem sikerült: nem lettem diplomás. Ami viszont nagyon is:
- Van egy csodálatos barátnőm. A legjobb!
- Van munkám. Nem is rossz!
- Férfias, kemény megjelenés. Kopasz vagyok, és 85 kiló. 

Igen, nekem unalmas álmaim voltak. Valami meló, barátnő, és olyan megjelenés, ami elég férfias és határozott. Nem akartam eljutni ide vagy oda, külföldön. Nem álmodoztam családi házról, kocsiról. Nem akartam még milliomos sem lenn.

Hozzáteszem, a barátnőm sokkal jobb, mint amiről valaha is álmodtam. A munkám... na, attól nem estem hasra, de nem rossz. A megjelenésemmel pedig, ha nem is tökéletesen, de elégedett vagyok.

És hogy mi lesz, vagyis, mi legyen 10 év múlva? 
Remélhetőleg már házas emberként, 2 gyerek apjaként fogok hazaérkezni a munkából, a saját lakásomba. Ismét nem óhajtok milliomos lenni. :)

Hogy mi lesz ebből? Az Isten tudja, és ez nekem elég.

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr565364350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása