Utolsó kommentek

Gondolataik az égben járnak

2007.06.09. 23:42 | Xinaf | 1 komment

Címkék: boldogság párkapcsolat hétköznapok

Fáradt vagyok, mint akit kimostak, de azért megpróbálok még írni ide valami értelmeset.
Ne várjatok tőlem különösebben magvas gondolatokat, maximum pillanatnyi érzéseket:
Holnap találkozok remélhetőleg ismét a már annyit említett hölgyel. Ettől meglehetősen jó a hangulatom!:) Különösebben másról nem is tudok mit mondani. Ez a nap nagyon gyorsan elszált. Holnap avatunk, mármint cserkészeket. Szépen gyarapodik a csapatunk, végül csak nem halunk ki:)
Az érettségi írásbeli eredményeim a következők:
Magyar: 4
Angol: 3
Matek: 2
Érzitek a lefele szálló spirált? Mondjuk írhattam volna más sorrendben, de így viccesebb:)
Lelkileg alaposan helyrerázódtam, köszönhetem ezt annak, hogy nem kell minden nap az iskolába rohadjak, egy olyan osztályban, ahol bár sokakat szeretek, mégis sokan voltak, akik minden jel szerint céljuknak tűzték ki, hogy lerombolják azt a kevés önbizalmamat. Az ő jelenlétük nélkül felborult az életem! Nem vagyok depresziós, nem idegeskedem, maximum néha felhúz valami. (Lásd elöző bejegyzés)


Nincs is más dolgom, mint könyes búcsút venni a mai naptól, és elmenni aludni:)
ALISTER: Neked említettem, hol voltam még ma, ahova hívtalak is. Erről nem beszélünk, az esetleges kommentedbe se kerüljön bele! Majd elmesélem, miért.

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr195869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása