Utolsó kommentek

Írni kell

2007.10.08. 23:24 | Xinaf | komment

Címkék: filozófia szomorúság

Néha csak úgy írnom kell. Nem azért, mert történt volna bármi létfontosságú dolog, csak egyszerűen valami ki akar jönni, és nem szép dolog bezárva tartani:)
Én nem fogom elcseszni az életemet az iskolával. Emiatt az angol dolog miatt beteg lettem, ideges, bunkó, gyenge... pedig nem tudom minek verem ezt a felesleges baromságot... a hitem is megingot egy kicsit, de már ez is rendben van. Úgy döntöttem, más szemszögből fogom megvizsgálni a kérdéskört. Szükségem lesz jogsira, de az szinte megvan. Szükségem lesz nyelvvizsgára, és ez is meglesz, ha végül tényleg lelépek... akkor irány Szilvi, amíg nem felejtettem el végleg mindent! Ezekkel a pluszokkal már menni fog akár egy fősuli is...

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr84190738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Keselyű 2007.10.10. 13:28:32

Úgy gondolom, hogy ezt a Xinafot néha jól nyakon kéne vágni, hogy egy álló hétig egy irányba rohanjon! Hogy miért? Én sok hívő ember szemében valószínűleg csak egy pogány vagyok, DE még mindig hálás vagyok Istennek a mindennapi csodákért, a problémáért, amit meg tudok oldani... Erre azt látom, hogy Xinaf " beteg, ideges, bunkó, gyenge" és rendben lévőnek tartja a hite megingását!!! Talán azt hiszed, Téged elhagyott az Isten? Hát ezért kellene egy nyakleves.

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2007.10.11. 15:54:34

Nyugalom. Azt írtam: a hitem megingott, de már nincs baja (rendben van). Tehát tudom, hogy nem hagyott el az Úr. A gond múlt el.
süti beállítások módosítása