Utolsó kommentek

A 2007-es év vége felé

2007.12.30. 17:09 | Xinaf | 3 komment

Címkék: filozófia

Sziasztok!

Közeledik az új év. 2008. Ismét nem lesz világvége, ismét drágulni fog minden, míg a fizetés nevetségesen növekszik, egyszóval a reálbér csak csökken. Ismét.
Budapest csak élhetetlenebb lesz, a közbiztonság egy grammal sem fog javulni. A politikusok ugyanúgy szarnak majd a kispolgárok érdekeire mint eddig. A jövő feketébnek tűnik, mint valaha.
De ismét születnek majd új szerelmek, és tovább maradnak meg régiek. 2008-ban is lesznek emberek, akik képesek még szeretni!
Amit már évek sorozata alatt sem tudtunk megtanulni, most is itt lesz, mint örök tanulság:
Isten szeretete igenis végtelen. Nem, az Úr nem gonosz, és nem árt senkinek. Mi akarjuk őt gonosznak látni, mert ha őt hibáztatjuk, akkor van okunk saját magunkat sajnálni. A szereteinket nem az Isten veszi el tőlünk. Az életünket nem az Isten teszi tönkre. Ő csak segíteni akar, semmi mást. Mi pedig ezt nem akarjuk elfogadni.
Ha komolyan vennénk az Úr valódi tanítását, sokkal szebb lenne az életünk. Csak éppen változtatni kéne az egész eddigi felfogásunkon, és ez fárasztó, meg elég szar is.
Ebben a témában nem fogok vitatkozni, szóval mindenkit kérek, hogy ne cseszegessenek vele. Aki nem ért velem egyet, az gondoljon amit akar.
Ezzel a bejegyzéssel szeretnék mindenkinek nagyon boldog új évet kívánni, legalábbis boldogabbat, mint ez a mostani volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr23279206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2007.12.31. 15:05:08

Komolyan veszem a kérésed, és nem cseszegetlek (tudjuk jól, mennyire más a véleményünk erről), szóval:

Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!!!

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2008.11.25. 20:52:58

Bejött a jóslatom! 2008 november közepére egyértelművé vált a dolog: igazam lett... csak egy világválságot nem tudtam megjósolni előre... a többi gyakorlatilag stimmel...

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2008.11.25. 21:10:15

Nos, a reálbérek spec. nőttek... ;) :D (jó, 0,5%-kal)
süti beállítások módosítása