Utolsó kommentek

Rühellem az új verziókat

2008.05.03. 17:23 | Xinaf | 2 komment

Ma újra kellet telepíteni a gépet. Ez sajnos nem olyan ritkaság a PC használók körében, gondolom mindenki tudja, mit is jelent ez.
Természetesen továbbra is hűségesen kitartok a firefox böngésző mellet, ezzel a felkiáltással le is lett töltve az új, Firefox 2 verzió.
Aki ismer, az tudja mi a véleményem az újításokról a számítástechnikában. Rühellem, ha valahol a grafika javításának érdekében rontanak az élményen. Ez játékokra fokozottan igaz, sőt! Máig azt hittem, csak azokra.
De ez a csodálatosan új csilivili böngésző szuperverzió botrány! Egyrészt olyan lassan tölt be, hogy könyvet fogok vinni netezéshez. Másrészt az oldalak se töltődnek valami gyorsan, és plusz öröm, hogy gyakorlatilag a felesleges dolgokat nem lehet törölni róla. Van itt emlékeztető is, meg mindenfajta szép színes ikon.
Most csak annyit szeretnék kérni tőletek, igen tisztelt olvasók, hogy valaki mondja meg honnan lehet letölteni a Mozilla Firefox 1-et! A legósdibb magyar nyelvű funkciót, amin ugyan nincs helyesírás ellenörző funkció, de legaláb nem kell közelharcot vívjak vele a "xinaf" szó leírása miatt... Légyszi, ha valakinek van tippje, írjon! 10 perce van meg az új verzió, de már többet kellet bütykölnöm, mint a másikat összesen, és még nem végeztem!
Köszönet előre is!

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr74452411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2008.05.03. 19:08:45

Azért hozzátartozik az igazsághoz, hogy az a gép főleg öcsém tulajdona, így eltekintek attól, hogy habzó szájjal új verziót követeljek... azért tippeket adhattok, de majd Malkáv eldönti, akar-e valamit kezdeni vele.

Zsoc · http://blog.zsoc.net 2008.05.04. 02:21:16

Firefox 3 beta 5 ;]
Nekem bevált. Gyorsabb, bár egy bizonyos pont után úgyanúgy hajlamos lezabállni a memóriát.

Esetleg keress rá a Flock-ra, ami egy tuningolt Firefox elvileg (Ugyanaz a Gecko motor fut alatta), az ugyan csilli villi, de állítólag gyors (én nem tapasztaltam akkora különbséget, de ki tudja...)
süti beállítások módosítása