Utolsó kommentek

Sok mindenről pár szó

2008.05.15. 11:16 | Xinaf | Szólj hozzá!

Piszokmód megértem, hogy a melósok nagy többsége miért szocialista. Néhány nap munka alatt megértettem.
Az ember hajnalba kell, majd bemegy kőkemény fizikai munkát végezni a munkahelyére. Ezért nem kap elismerét, nem udvariasak vele, és az értelmiséginek mondott osztály még le is nézi. Pedig a kenyér nem a kenyérfán terem (bár onnan is le kéne szüretelni), az utak nem maguktól készülnek el, és a levelek se dugják be magukat a postaládába. Az ország legnagyobb része ezekből az arctalan milliókból áll.
És őket is lehazaárulózzák azok a magukat nemzeti radikálisnak valló népek, akik tüntetnek a hazáért. A munkás nem tüntett, ugyanis nincs rá ideje. A Kossuth-teres happening X napja alatt azok az emberek vajon mi a fenét csináltak? Ja, és még csak jobb se lett az életszínvonal.
Én magam mondjuk minden szempontból politikailag elitélendő vagyok, mivel nem követem birka módra egyik párt vagy oldal nézetét sem. Én csak jobb világot szeretnék teremteni a leendő gyerekeimnek. Szeretném ha a rendőr biztonságot jelentene, és ha nem randalíroznának éjszakánként az utcán cigány vagy éppen fehér rasszista csoportok. Mert azt mondani valakire hogy zsidó, minden további nélkül lehet, és máris be lehet verni az arcát. Vagy meg lehet kérdezni tőle, mennyi az idő, és el lehet venni a telefonját.
Szóval ide nem választási igéretek kellenek.
Ha sikerül újságíróként dolgozzak, és lesz a szavamnak súlya, mindent meg fogok tenni, hogy a médiát arra használjam amire való: az emberek egészséges értékrendjének megteremtésére. Persze ez egy túldimenzionált álom, senkit nem érdekel annyira a szebb jövő építése, mint az hogy valakit megöltek, valami felgyulladt, valaki lemondott, valaki nem mondott le, valaki megmondta, stb. Cézár bácsi megmondta: "Kenyér és cirkusz kell a népnek". Bölcs ember lehetett, mert nagyon igaza van, még most is, pedig több mint 2000 év telt el.
No, agymosott zombi cimborák, menjünk együtt, olvassuk el mi lehet a volt valóságshow sztárokkal, nézzük meg a Győzike show-t (érdekes, senki nem nézi, mégis van nézettsége. Mik vannak?), majd vár ránk a Vacsoracsata/Hal a tortán. Teljes élet, nem? Mindjárt sikítok!

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr30470448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása