Utolsó kommentek

Szünet

2008.06.19. 16:44 | Xinaf | Szólj hozzá!

Tisztelt blogolvasó!
Június 28.-ig, azaz jövő hét szombatig nem lesz új bejegyzés, mert táborba leszek. Még most leírom tehát azt, amit "papírra" szeretnék vetni, aztán ideiglenes szünet!
Felmondtam ma a munkahelyemen. Véget ért az a folyamat, aminek soha nem kellet volna elkezdődnie sem, ha hallgatok a jószóra, és hajlandó vagyok komolyan venni a tanulást.
Nagyon remélem a saját érdekemben, hogy soha többet nem fogom elkövetni ezt a hibát. Gusztustalan, kizsákmányoló cégek dolgoztatják az embereket, mintha azok valamiféle egzotikus állatok lennének, akik gombnyomásra engedelmeskednek. Nem is számít, megcsinálja-e azt, amit mondanak neki, megszólhatják már azért is, mert nem csinálja szépen a dolgát. Hányinger.
Tehát ennek vége. Tábor után boldog munkakeresés, hogy találjak egy hasonlóan genyláda vezetést, már alig várom.
Enyhén rosszalva figyeltem, hogy kit akarnak átverni az álláskinálók? Szakképzetség nélkül (de néha érettségi se kell) 120.000 - 200.000 ft-os fizetést igérnek, mindezt egy jó hangulatú irodai helyiségben. Most két lehetőség van: vagy el kell végezzek munkába belépés elött egy képzést, röpke sok tízezer forintért, hogy aztán csődbe mehessen a cég a pénzemmel, vagy pedig webkamera elött kéne önkielégítenem buzik és libák elött. Egyik se vonz annyira nagyon.
Természetesen helyzetjelentést is fogok írni, egyelőre boldog vagyok.
Legyetek ti is boldogok!

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr48529418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása