Utolsó kommentek

Gyertek mybrute-olni!

2009.06.25. 21:59 | Xinaf | Szólj hozzá!

Sikeresen szarrá áztam a mai nap, mert valami perverz inditatásból Ottó cimborámmal úgy gondoltuk: mekkora poén nekivágni a viharnak!
Ez egészen addig tényleg jó móka volt, míg nem társult hozzá a jeges szél, és nem fenyegetett az időjárás némi tüdőgyulladással. Egyelőre úgy fest: életben maradok!
Mostanában rendszeresen a youtube eddig titkolt remekműveinek keresésével töltöm a szabadidőmet. Rengeteg sok dolog fent van azon a megosztón, bár ez biztos feltünt nektek is, hiszen rengetegszer dekoráltam ki vele a blogomat.
Mivel nincs semmi értékelhető ötletem arra, mivel fejezzem be ezt a mély gondolatmenetet, úgy döntöttem: magamat fogom tápolni!
Egészen pontosan egy játékban indított karakteremet. Nagyon vicces kis cucc ez, mert a lényege: taktikázni csak az ellenfél megválasztásával lehet. Nem sok beleszólást kapunk a dologba, de valamiért mégis szórakoztató! Próbáljátok ki:

ITT LEHET A "TANÍTVÁNYOMMÁ" SZEGŐDNI!

Lássuk, vajon mennyivel növekszik a tanoncaim száma, ha erre kérem a tisztelt olvasóközösséget!

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr521208743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása