Utolsó kommentek

Náci beszéd + video

2010.06.03. 16:15 | Xinaf | 2 komment

Címkék: politika video filozófia rasszizmus

Kedves olvasók, ma egy igazi nyilasfasisztanáci rasszista ember beszédét szeretném itt közzé tenni. Olvassátok el, és nézzétek meg a videót hozzá. Aztán értékeljétek, ahogy akarjátok. A gonosz fajgyűlölő neve: Lakatos Attila, borsodi cigányvajda. Bűnei: véget akar vetni a cigánybűnözésnek, szeretné ha nem lenne máshogy megítélve egy cigány és egy magyar, és ha csak bőrszínben és kultúrájukba különböznének.


"Amikor kimondtam azt, hogy van cigány bűnözés, az országban élő cigányoknak a 30%-a a fejemet akarta venni. Szerintem nem az a baj, hogy én ezt mondtam. Az a baj, hogy nem teszünk ellene, mi cigányok. Az országos cigány vezetőséget, úgy ahogy áll, bíróság elé kell állítani, és börtönbe kell zárni az összeset! Mert én úgy érzem, hogy ezt a cigányságot 20 éve kómába tartják.
Vannak olyan falvak, ahova én járok, nem tudnak a nem cigányok elmenni templomba, csak úgy, ha az egyik idős bácsi megy délelött, és a néni meg délután, mert ha otthagyják a házaikat, akkor kirabolják. 24 órán túl vagyunk a cigánysággal. Önök tesznek értünk! Önök csinálnak fórumokat. Egyetlen cigány vezetőt nem láttam, országos vezetőt, hogy jönnének, és mondanák azt, hogy "cigányok, üljünk le, beszéljük meg, tegyünk valamit a családunkért, az unokánkért, a gyerekeinkkért"! Önök tesznek értünk, mert azt mondják, hogy nincs cigány bűnözés. Ha tíz elkövetőből tíz cigány, ha húszból húsz cigány, akkor ez micsoda?!
Fogjunk össze, és a gyerekeinket tanítassuk meg arra, hogy nem minden tanár rasszista! Közbe, ha a tanár ad egy egyest a gyereknek, hazamegyen, "apa, egyest kaptam"! Apa bemegy, megveri a tanárt, mert rasszista. Hat hónapja nem kérdezte meg, hogy mért járt, hogy hova járt iskolába! Azt se tudta, hogy hol van a gyerek! Rasszista a tanár... Ha engem nem gyógyít meg rákbetegségből az orvos, rasszista az orvos. Kötelező biztosításban benne van, hogy kötelező. A cigányoknak az se kell. Rasszista a rendőr. Hát mindenki rasszista ebben az országban?
Azonnal meg kell változtatni az oktatási törvényt! Amennyiben a cigány gyerek megüti, vagy bármilyen gyerek a tanárt, vegyük el a családi pótlékot! Vegyük el tőlük! Nincs ilyen! Vigyük el a 10 és 12 éves gyerekeket látogatás címén vigyük be a fiatalkorúak börtönébe. Tegyenek látogatást! Ne éljen a cigánygyerekekben a romantika, hogy milyen is lehet a börtön élet! Ne éljen! Ki kell belőlük ölni!
Azt érzem, hogy ezt a Gárdát, ezt a torzszüleményeket mi szültük! Mennél jobban loptunk, ők annál jobban dagadtak! Ha tőlem négyszer el fogják lopni a tyúkomat, a búzámat, a krumplimat, akkor én is Gárdista leszek, elöbb vagy utóbb! Köszönöm szépen!"


Kiváncsi vagyok, mi lett volna, ha ezt egy nem cigány mondja. Amúgy, ha nem lenne egyértelmű, egy Fidesz rendezvényen hangzott el ez a felszólalás a vajda részéről.
Amúgy érdekes kommentek vannak a videó alatt. Pedig ez az ember nem a cigányság árulója. Éppen az ellenkezője. Ha valaki, ő tud segíteni, hogy a rasszizmus elleni harcban!

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr522053831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Morviniuszka 2010.06.03. 19:16:12

Kemény! Remélem nyitot fülekre talál, a beszédei.

appraiser 2010.06.07. 22:05:04

Jó lenne.
De nekem kicsit így is bűzlik a dolog, ugyanis egy régebbi tévés műsorban még azt mondta "azt hiszitek, hogy a cigányember reggel felkel, ráüt a hasára, és azt mondja, elmegyek én lopni (...) dehogy akarja ezt, rááá van kényszerítve", ugyanitt azt is megemlíti hogy a cigány azért nem termel semmilyen terményt mert a cigány sosem volt földműves.

Sok dolog amit mond - jó.
De azért én szkeptikus vagyok. Bár úgy lenne, hogy valóban akar a dolgon segíteni.
Ha lesz eredménye annak amit mond, azaz nem csak mondani fogja hanem tesz is valamit akkor jobban el fogom ismerni.

Ellenben az is valami, hogy legalább már van köztük aki kimondja a dolgokat.
Várom a további fejleményeket, a többi cigány vezető hasonló nyilatkozatait, tetteit.
Ha lesznek, blogomban összefoglalom majd az ilyeneket hogy a pozitív oldalát is lássuk majd ne csak azt a rosszat ami van, mert az van nagyon rengeteg.
süti beállítások módosítása