Utolsó kommentek

Miért gyűlölöm az msn-t?

2010.06.21. 11:36 | Xinaf | 5 komment

Címkék: filozófia hétköznapok bocsánatkérés

Kedves olvasók, aki még nem tudná: a Xinaf néven elhíresült blogger szíve legmélyéről utál msn-ezni. Nagyon. Hogy mégis naponta fent lóg, annak egyszerű oka van: olcsóbb így beszélni ismerősökkel, mint telefonon. Személyesen lenne persze a legjobb, de hát ugye sokan nagyon messze laknak.
De miért is utálom én ennyire szegény programot?
1. Személytelen. Az ember sok olyat "mond" msn-en, amit nem mondana a másik szemébe.
2. Iszonyú káosz. Ha egyszerre 4-5-6, vagy több emberrel beszélünk, kizárt dolog, hogy ne keverjük össze a beszélgetőpartnereinket, és küldjünk át esetleg olyan infót, amit nem akartunk.
3. Akármilyen bő is a hangulatjelek választéka, még így sem fedi le az ember gesztikulációit és a metakommunikációit. Magyarul: félreértések halmazát szüli! És nekem ez az igazi bajom!

Amióta használom ezt a programot, folyamatosan sikerült megbántanom vagy feldühítenem embereket egy-egy teljesen ártatlannak szánt, de alaposan félreértett mondatommal. A legutobbi kiverte nálam a biztosítékot. Olyan embert haragítottam magamra, akit nagyon, nagyon, nagyon nem akartam! Ezért született meg ez a bejegyzés is!
Természetesen az msn alapból nem rossz. Lehet ingyen beszélgetni vele emberekkel, programot leszervezni, stb. De a rohadt anyját neki, és az én hülye fejemet nekem, amiért még mindig ilyen rosszul használom (a jelek szerint), hogy átlagba fél-egy évente odabaszok valakinek úgy, hogy nem is akarok...

Hát akkor ezúton is bocsánatot szeretnék kérni attól, aki úgy érzi, ez a bejegyzés rá is vonatkozik... és még annyit, hogy (kijelöléssel megjelenik):

KÉRLEK NE HARAGUDJ!

Ha bántó dolgot írtam is, hidd el, nem ezt akartam, nem így akartam!

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr112097617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Morviniuszka 2010.06.22. 08:47:20

Természetesen elfogadom a bocsánatkérésedet.... hahahaha! :) Azt se tudom mikor beszélgetünk utoljára ezzen a szeny programon.

Patyyyy 2010.06.22. 14:07:44

Ohh az a mocsok msn!Ne bánkodj, ha ott besértődik valaki, az úgysem tart örökké!Főleg, ha az illetőnek van agya:)

Morviniuszka 2010.06.23. 11:31:04

@Patyyyy: De ninccssssss agyuuuuukkkkkk!!!!!! hehehehehe :D

Patyyyy 2010.06.23. 22:16:31

Tisztelet a kivételnek, PERSZE!:P

rtibi · http://media-addict.freeblog.hu 2010.07.02. 22:52:53

Az msn-nek van ám olyan funkciója is, hogy mikrofonon keresztül "beszélgettek", sőt, ha a webkamerát bekapcsoljátok még halljátok is egymást. Egy miki kb. egy ezres, a kamera se lehet több 2000 forintnál.
süti beállítások módosítása