Utolsó kommentek

"Te nem gyűlölhetsz senkit, Bálint..."

2011.02.04. 01:58 | Xinaf | 1 komment

Címkék: félelem szomorúság harag

Rengeteg minden történt velem az elmúlt napokban. Rengeteg mindenről írnom kéne. Most mégis csak annyit jegyzek le, hogy félelmetesen indulatos vagyok. Sőt, megkockáztatom, nem vagyok önmagam. Oké, ez így nem érthető. Maradjunk annyiban: én alapesetben nem érzek dühöt, haragot, ilyesmiket. A bérmálásom óta nem. Most viszont sokszor majd szétrobbanok, a lelkemben vak gyűlölet izzik fel, olyan apróságok miatt, hogy hihetetlen. Itt az ideje elkezdeni a gyónásra való felkészülést, mert ami mostanság velem történik, az minden, csak nem normális!
Ok nélküli dührohamok, vágy arra, hogy valakit pofán verjek, stb. Reményeim szerint a legtöbben ezt nem vették észre, akikkel kapcsolatba kerültem.

Aki hívő, attól azt kérném, vegyetek be most kicsit külön is az imáitokba, mert nagy szarban vagyok!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr792637326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mogyee 2011.02.13. 20:32:40

"Azt mondod: gyűlölet.
Azt mondom: gyorsan felejtsd el!
NINCS AMI TÖBB A SZERETETNÉL!"
süti beállítások módosítása