Utolsó kommentek

Újra vissza + nagy vállalkozás

2011.03.03. 22:04 | Xinaf | Szólj hozzá!

Címkék: hétköznapok

Fel sem fogom, mennyi minden történt velem... hihetetlen!

Szóval, újra dolgozom. Ez egyrészt jó, másrészt blogolni alig van időm-energiám. Ebbe természetesen nem kívánok belenyugodni, de nem is ez az egyetlen kifogásom. Persze kifogást keresni könnyű.
Szóval, ígértem egy sztorit, amit le kéne írjak, de egyelőre nem teszem meg, külön kérésre. Még. Egy darabig.

Jaj, hát igen, a múlt héten csináltam egy nagy disznóságot, szerencsére mostanra már fel tudtam dolgozni. Nem ment könnyen, óriásit csalódtam magamba, nem akarok beszélni róla.

Sokkal nehezebben izzadom ki ezt a bejegyzést, mint gondoltam, pedig végre van időm, nem panaszkodhatom... Na mindegy.

Nagy projectbe kezdtem, de lassan halad. Erről annyit, hogy egyszer írtam egy szakdolgozat szerűséget, a suliban mestermunkának neveztük. Voltaképpen azt dolgozta fel, hogy milyen kegyetlen dolgok történhetnek az emberrel napjainkba, még gyerekként. Szerepelt benne verés, megalázás, nemi erőszak... és mind valódi emberekkel ténylegesen megtörtént történetek voltak. Aki nem olvasta, annak szívesen elküldöm e-mailben, ha kéri...
Nos, úgy döntöttem, kicsit újra írom ezt a remekművet, új történetek, stb. Szerteném megkérni azokat az olvasóimat, akikkel történtek ilyen szörnyűségek, ne habozzanak írni nekem.

xinaf_mestermunka@freemail.hu

Erre az e-mail címre várom a jelentkezőket. Teljes névtelenséget garantálok mindenkinek.
Egyelőre ennyi, innentől nagyobb lendületet vesz a blog újra!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr752708480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása