Utolsó kommentek

Valóságshow

2011.03.04. 19:09 | Xinaf | komment

Címkék: szomorúság harag siluette

Először is, a forrás: siluette.freeblog.hu, egy fantasztikus internetes képregény, remek társadalomkritikával. A készítő Ross névre hallgat, és ezúton is minden tiszteletem az övé, mert zseniálisat alkotott. Sajnos nem fért bele mind a három képkocka, de a lényeget átemeltem, remélem nem haragszik meg rám ezért...


Nos, kedves olvasók! Évek óta először vagyok olyan közegben, ahol vannak, akik NÉZIK A VALÓVILÁGOT!!!!!!!!!! Most éppen ez megy, de úgy általában az egész valóságshow egy hihetetlen dolog számomra...
Nézzük, mit is mutatnak be, valóság címen. Leszögezem, nem nézem ezeket a szarokat, egy darab epizódot nem láttam ebből a mostaniból sem! Ennek ellenére elkerülni sajnos nem tudom őket.
Szóval: van egy luxusvilla. Ide jelentkeznek játékosok, akiket összezárnak, és az emberek nézik, mit kezdenek egymással ezek a vadidegenek. A bulvársajtó a CÍMLAPON(!!!!!!!!!) tárgyalja a fontosabbnál fontosabb eseményeket, pl. Alekosz megdugta-e már Ágicát, vagy Szandikát fogja leszopatni? Meg ilyesmiket.
És a játékosok odabent emberségükből teljesen kivetkőzve, produkálják magukat a nézőknek. A homoszexualitás gyakorlatilag a lányok között kötelező, srácok között nem hátrány. Meztelenkedni, maszturbálni, teljesen természetes. Szexuális célból gyakorlatilag bármi megengedett, sőt, bármi előny! Gyakorlatilag taktika van: vagy másokat alázol meg, vagy magadat. Mert ez kell a nézőknek. És időnként két játékos kimegy a villából a stúdióba "párbajozni", hogy a nézők szavazhassanak emelt díjas sms-sel, melyikük mehet vissza a csodavillába. A show-t értem, de hol van itt a valóság?

Mert aki szerint valóságos ez az alaphelyzet, az vészesen hülye. Bár, szerintem az sem ép értelmű, aki ezt a szart nézi. Nézi? Függ tőle! Ha egy adás kimarad, nem érzi jól magát!!!!! És aztán a munkahelyen, buszon, stb. tehát amikor lehetősége van rá, arról beszélgetnek, mit csinált az aktuális huszadrangú átlagos paprikajancsi a másik senkivel a hamis csillogás világába.
De tudjátok mit? Zúzzátok csak le az agyatokat, ha erre van szükségetek. Ne foglalkozzatok a valódi való világgal, ahol éhezés van, korrupció, igazságtalanságok... és véletlen se próbáljatok tenni ellene! Inkább gondoljátok valóságnak ezt a semmit...

Ellentétben a prostitúcióval, erre alapvetően nincs igény. Ha éppen nem adnak valóságshow-t egyik csatornán se, az emberek fel sem emlegetik, hogy valaha volt ilyen. De az ostoba birkáknak remekül ki lehet vele szúrni a szemét, és tökéletesen leszoktatja őket a gondolkodásról.

Emberek... tényleg azt nézitek, hogy az Alekosz becenevű balfasz nem takarít? Testvér, inkább nézz szét a saját házadban, a saját környezetedben, és csodálkozz el, mennyi mindenről fogalmad sincs, a közvetlen környezetedben. Pl. hogy dohányzik a gyereked. Hogy a húgod átment divatleszbibe. Hogy az öcséd már két tantárgyból bukásra áll. Hogy apád szinte már alkoholista. Hogy két hete nem láttad a barátaidat. És még sorolhatnám. Hagyd ott ezt a gusztustalan vackot, és éld a valódi életet!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr262710738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hilts 2011.03.04. 20:23:48

Sajnos amíg veréb van, lószar is van:S:S...
Egyébként Magyarország egészét kéne bekamerázni.Az lenne csak az igazán durva valóságshow...

Kiora 2011.03.05. 03:11:23

olvass sűrűbben sziluettet... Megéri XD
süti beállítások módosítása