Utolsó kommentek

Július 5. - Homoszexuális felvonulás

2008.06.18. 23:22 | Xinaf | 3 komment

Szóval megint indul a buziparádé. Félreértés ne essék, én nem utálom azt, aki meleg. Nem gyűlölöm, mert a saját neméhez vonzódik, nem akarom kiírtani vagy meggyilkolni, csak mert ő a lelke másik felét szintén nő/férfi testben találta meg. Attól, hogy homoszexuális valaki, még lehet értelmes és jó ember. Akár nő, akár férfi.
De az már aberáltság, mikor büszkén szexpartit rendeznek nyílvánosan, a nyílt utcán. Ezzel akkor sem értenék egyet, ha heterok tennék. Ugyanis nyílvános helyen kefélni undorító, és a szexualitás meggyalázása. Ha mindezt melegek teszik, akkor magyarázd el a véletlen odatévedt kisgyereknek, mit csinál egymással az a két bácsi... (igen, oda lehet tévedni véletlenül, ilyen kis forgalmú helyekre délután négykor, mint a Deák tér, vagy az Andrásy út...)
Már ismételgetem poénból pár éve, hogy tartani kellene egy hetero felvonulást, kultúrált keretek között. Azaz, nem kiálni egy kamionra, és seggbekúrni egymást, hanem megmutatni, hogy azért vannak olyanok is, akiknek a szexualitása normális. Tomcatnek van egy ilyen kezdeményezése, illetve Gyulán ilyet szervez a Magyar Gárda. Most ebben a témában le van szarva, ki hogy viszonyul politikai nézetei miatt Tomcathez és a Gárdához, ez az ötlet mindenképpen jó.
Még jobb lenne, ha nem kéne attól tartanunk, hogy elindul majd a szokásos tojásdobálás, amivel viszont nagyon mélyen nem értek egyet.
Nagyon nagy ötletnek tartom, hogy kimenjünk X százan, heterók, és megmutassuk, hogy mi is sokan vagyunk, és még kultúráltan is tudunk viselkedni. Viszont cseppet sem hiányzik, hogy néhány túlagresszív emberke elkezdje kiabálni, hogy "buzikat a Dunába, zsidókat meg utána".
Egy jól megszervezhető, jó ötlet fog a kútba esni, mert néhányan ismét meg akarják menteni a hont. Pedig lenne kedvem elmenni a Bombagyár "Hideg büszkeség napjára"!

Gyengébbek kedvéért: nekem van leszbikus ismerősöm, és van biszex férfi ismerősöm is. A buzi alatt nem azt értem, aki a saját neméhez vonzódik, hanem azt az aberált állatot, aki nyílvánosan fajtalankodik.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr13528151

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Blogocska 2008.06.29. 19:00:49

Már megint vonulnak a melegekIdén is vonulnak a buzik. Közerkölcsöt sértő hacukákban, székes-fővárosunk utcáin. Hirdetik beteg életformájukat, és azt, hogy ők jobbak. És még utána meg vannak sértődve ha a nép nem fogadja el őket. Ilyen viselkedéssel mire…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2008.06.21. 13:41:23

Elég felkapott a téma... talán nekem se ártana megemlékezni róla. Ha nagyobb lenne az olvasottságom és kisebb az öntudatom, megszavaztathatnám az olvasóimmal, hogy ez jöjjön előbb, vagy a PC...

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2008.06.30. 18:24:05

Blogocska, én tökéletesen egyetértek, de ezt szebben is le lehet írni, nem lesz tőle kevésbé érthető. Nem akarok én megsérteni senkit, bár aki büszkén csinál bármi gusztustalant, azt nem tudom becsülni...
süti beállítások módosítása