Utolsó kommentek

Nekem fontos filmek

2009.06.01. 16:37 | Xinaf | 3 komment

Sziasztok!
Ahogy egykor írtam egy kis írást a nekem fontos zenékről, most jöjjön egy lista a filmekről, amik valamit adtak nekem. A lista, tartok tőle, nem lesz teljes. Szerintem nem is lehet mindet felsorolni, de azért megkisérlek semmi fontosat nem kihagyni. Ezek közül a filmek közül szinte semmelyik nincs meg, tehát ha valaki el tudná nekem örökbe jutatni, azért hálás lennék. Akármelyikért. És dvd-n szeretném. Olyanon, amit számítógép, és dvd lejátszó is elbír... Vigyázzatok, ez nem sorrend!

Star Wars összes: De csak a filmek! Sem a harc az Endor bolygón, sem az animációs verzió nem érdekel. Tehát 1-6. Szerintem nem kell magyarázzam, miért olyan fantasztikus filmalkotások ezek.
Terminátor 1-2: Ide nem fér be a harmadik rész, a negyediknek pedig adunk egy esélyt, hátha jobb lesz. Aki itt csak a lövöldözést és Schwarzenegger félmeztelen testét látja, azzal komoly gond van. Nagyon kemény mondanivalója van ennek a két filmnek!
Rocky összes: Igazából ebből ki tudnám emelni a 3. és a 4. részt, de igazából ebből mind kell! Ahogy a Terminátor, a Rocky is elgondolkodtató alkotás. Van benne szó a barátságról, szerelemről, a küzdeni akarásról, és sok egyébről, persze a box mellet. A színészi játék elsőrangú, Rocky karaktere nagyon szerethető!
Rambo 1-2: Valahogy nem tudok mit kezdeni sem a harmadik résszel, sem a John Ramboval. De ez a kettő remek film!
Legyetek jók, ha tudtok: Számomra ez a kereszténység leginkább kifejező filmje. Gondolkodós, de akcióban (ha nem is a hagyományos értelembe véve) sincs hiány! Aki nem csak a vért és a keserűséget szereti, annak ajánlom!
Amerikai pite 1-2-3-4: Az 5-6 engem nem igen fogott meg, de ezeket a filmeket nagyon szeretem, mert a szereplők nem tökéletesek. Korombeli fiatalok, akik ugyanazokkal a gondokkal és bajokkal küzdenek, mint én, ugyanazokat az örömöket élik át, egyszóval nagyon hús-vér emberekről szól, nem csak szereplőkről. Tipikus fiatalokról. 
A fiuk nem sírnak: Erről már írtam ITT
Amerikai Historia X: Valaha ezért a filmért szerettem bele a Skinhead szubkultúrába, és ezért a filmért hagytam ott. Ez tipikusan olyna mű, amit kétféleképpen is értékelhetsz.

Nos, ezek a filmek azok, amiket mindenképpen meg akarok szerezni DVD-n. Biztos feltünt néhányatoknak, hogy kimaradtak igazi kultuszfilmek, mint a Passio, a Gyűrűk Ura, vagy a Mátrix. Nos, ezek mind nagy filmek, de egyik sem az, ami nélkül elvonási tünetek jelentkeznek nálam. Szóval, kedves olvasóim, ezeket a filmeket (főleg a listába szerpelőket) szerezzétek meg és jutassátok el nekem! Köszönöm! Aki tud segíteni, az írjon egy kommentet!

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr631157142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kiora 2009.06.02. 10:55:58

Hát huhh...
Szerethető filmlista, bár szó ami szó, volt olyan amivel megleptél. A TP-s köröket leszámítva ^_^" (ezt egyáltalán nem "degradáláskén" jegyzem...egyszerűen csak tipikus :)) Sajnos sok mindennel nem tudok segíteni, egyedül a SW 3 - A Sithek bosszúja van meg dvd formátumban, a többi SW és az AH X pedig szgép által lejátszható formátumban, értsd: divx-ben. De ha gondolod azt az egy kis filmecskét átírhatom neked >.

Archaon 2009.06.02. 20:49:44

Noss...SW 1-6-al tudok szolgálni, meg az Amerikai Pite 1-2-3-al. És a Kyorának meglevő AH X-et át tudom pakolni dvd által lejátszható formátumba! :)

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2009.06.02. 23:53:33

Emberek, szuperek vagytok!
Gyerünk, várom még a többi felajánlást is! :)
Kénytelen leszek rendezni új blogtalit, hogy át is vehessem ezeket:P
süti beállítások módosítása