Utolsó kommentek

Regenerálódási szünet

2010.03.25. 22:12 | Xinaf | Szólj hozzá!

Címkék: szolgálati közlemény hétköznapok

Nesztek, örüljetek hűséges olvasóim: megjött Xinaf bácsi, akinek ha lenne esze, már rohadtúl aludna, de nem, ő most blogot ír nektek, mert egy kitartó blogger ezt teszi.
Nem írtam az elmúlt pár napban. Miért nem írtam az elmúlt pár napban?
Oh, lett volna miről írnom. Oh, nagyon is sok mindent leírhatnék.
Nem fogom. Olyan dolgok történnek velem, ami rohadtúl nem blogba való. Persze állandó aduászom, az időhiány ismét aktuális. Igazából erre a bejegyzésre sincs időm, csak már hiányzott a klaviatúra.
Átolvastam amit eddig írtam. Egy nagy katyvasz az egész. Már-már azon gondolkodom, hogy abbahagyom ezt az egész blogolást. Mi értelme internetes naplót vezetni, ha éppen csak arról nem írhatok, ami történt velem?
Sajnos képtelenség olyan kódnyelvet kitalálni, ami feltörhetetlen... nameg kódnyelven blogolni amúgy is baromság megint...
Persze azért történtek olyan események is, amik publikusak.
- Nagymama temetése...
- Közeleg a szakdolgozat és a mestermunka leadási határideje.
- Angol...
De őszinte leszek, a Nagymama temetését nincs erőm leírni, ahoz ez túl fájdalmas... a másik kettő miatt meg csak ideges és dühös leszek, vagy éppen szomorú. A lényeg, hogy nem visz pozitív irányba.
Nah, tessék. Senki sem mondhatja, hogy nem blogoltam. Hogy "ez a fasz megint nem írt". Volt értelme? Fenéket. Színvonaltalan, hozzám méltatlan írás.

A BLOGOLÁST HÍVATALOSAN IS FELFÜGESZTI ELŐRE NEM LÁTHATÓ 
IDŐRE A "XINAF" NÉVRE HALLGATÓ BLOGGER!

HIVATALOSAN IS KÉRJÜK A KEDVES, HŰSÉGES, KITARTÓ, ODAADÓ, STB (MINDENKI VÁLASSZON SZEMÉLYISÉGÉHEZ ILLŐ JELZŐT) OLVASÓT, NÉHA AZÉRT NÉZZEN VISSZA, HÁTHA FRISSÜLT EZ A WEBOLDAL, HOGY ÚJRA MAGUNKBA SZIPANTHASSUK XINAF SZELLEMI ARANY-AMBRÓZIÁJÁT...

vagy legalábbis amit összefirkálgat itt, ezen a honlapon. Amig vissza nem térek, addig is legyetek jók!

Xinaf

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr601869084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása