Utolsó kommentek

Másik bejegyzés a mai napra

2010.04.09. 14:47 | Xinaf | 1 komment

Címkék: vallás szomorúság

Ez a fontosabb bejegyzés a kettő közül!

Kedves Isten!
Hálát adok ezúton is neked minden kínért, rosszért, szenvedésért, fájdalomért, csapásért, stb., amelyektől jobb, erősebb, vagy teljesebb lettem! Köszönöm Neked, hogy erőt adsz ahoz, hogy segíthessem azokat, akik hozzám fordulnak! Köszönöm, hogy vannak érzéseim, hogy tudok örömöt és fájdalmat érezni! Köszönöm, hogy képes vagyok boldognak lenni, és szenvedni.
Uram! Amikor olyan nagy csapás ér, hogy úgy hiszem, nem bírom ki, és sírnom kell, azt hittem, hibáztatni és szidni foglak, vagy csalódok Benned. Most, amikor bizonyos dolgok miatt nagyon nehéz, talán nehezebb mint valaha, csodálkozva veszem észre, hogy nem érzek haragot, csak szomorúságot. De érzem, és hiszem, hogy te nem hagytál el. Éppen ellenkezőleg. Azért nem látlak most, amikor a legnagyobb a súly, amit vinnem kell, mert nem elöttem vagy, hogy vezes, hanem mögöttem, hogy segítsd vinni iszonyú terheimet!
Hiszem, hogy bármi rossz történjen is velem, te nem hagyod, hogy boldogtalan legyek. Hiszem, hogy nem kell örökké szenvednem. Hiszem, hogy nem kínra, hanem boldogságra teremtettél.

Csak ne lenne ilyen nehéz. De most köszönöm neked a nehézségeket is, Uram!

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr241907405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Morviniuszka 2010.04.09. 16:06:01

Két idézettel támogatlak.

Jeremiás 29: 11-13

"Mert csak én tudom, mi a tervem veletek - így szól az Úr -: békeséget és nem romlást tervezek, és reményteljes jövőt adok nektek. Ha segítségül hívtok, és állhatatosan imádkoztok hozzám, akkor meghallgatlak benneteket. Megtaláltok engem, ha kerestek és teljes szívvel folyamodtok hozzám."

Máté 7: 7-8

"Kérjetek, és adatik nektek, keressetek, és találtok, zörhessetek, és megnyitatik nektek. Mert aki kér, mind kap, aki keres, talál, és a zörgetőnek magynitatik."
süti beállítások módosítása