Utolsó kommentek

Értelmes videoblog

2010.08.02. 00:48 | Xinaf | 7 komment

Címkék: video botrány videoblog

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MIÉRT????????
MIÉRT????????
Miért videoblogol valaki, akinek nincs semmi közölnivalója?
Íme, nézzétek. Kiváncsi vagyok, ki meddig bírja. Én, Xinaf becsületszavamra mondom, végignéztem.
(Persze, megint lehet mondani, miért nézek ilyesmit, ha nem érdekel? A válasz: 1. ha valaki videoblogot, vagy csak sima, hagyományos blogot készít, az bizony vállalja fel a negatív kritikát is. 2. Amiért fikázom a Győzikét is: mert szerintem káros. Nagyon káros. Ez a csaj is mit sugároz? Legyél kurva gazdag, és az jó lesz neked!!!!!)
Nah, íme maga a videoblog, ahol a csaj bemutatja: A CIPŐKOLLEKCIÓJÁT!!!!!!!!!!!
Jah, igen, a forrás: a forrás (nézzetek le bátran), a napiszar.com.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr372192360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Morviniuszka 2010.08.02. 15:54:22

1. Mivan? Miért lesz nekem jobb ha elmondod, hogy hol veted ezeket a szarokat?:D
2. Magasarku cípő, egyáltalán lehet kényelmes?:O
3. Mi az a platform?:)
4. Ezt már felvetem EGYSZER!!!!!!! hahahahahaha:D
5. 3.13 járok... (tuti katant a csaj... kezdek félni tőle!:D)
6. Két alkalmi cípő, de már nemtudom hol vetem a West... - ben... ááááááá!
7. Tavaszi csizma (OMG) "...régeben vettem, mikor még nagy divatban voltak, már anyira nem is hordom, nem csak a divat miat, hanem rájötem, hogy a kerek orru cipők sokkal kényelmesebbek..." tipikus Impulzus vásrló!
8. Sikerült betörnie egy csizmát, és már nem kényelmetlen!!!! Vaaaaóóóó!

Összeségében: Tisztelt hölgyeim! Ne vegyenek fel márkás csizmát ha ezzel a nővvel találkoznak, mert "Éhező, vadd dzsungelharcosként" veti magát önre. Szerintem ez a csaj függő! :D

mezeinewsee 2010.08.02. 20:00:46

Nagyon gáz... a legtöbb cipőt még sosem hordta. És milyen kényelmetlenek! De pár százezer Ft-ot biztosan láttunk ott. Nem irigylem azt a gyereket, akinek ez az öröm az életében!

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2010.08.03. 10:42:51

@Hobbitlány:
Mivel nem értesz egyet?
Velem, Morvinuszkával, vagy a jelenséggel? És miért?

Hobbitlány 2010.08.03. 19:37:01

1. azért mert nem én vagyok a videó készítőjének a célközönsége, attól még lehet mondanivalója. egyszerűen csak nem nekem van címezve.

2. a blogolás akármilyen formája vállaltan és egyértelműen öncélú dolog. innentől kezdve gyakorlatilag nem csak felesleges, de alaptalan keresni, hogy ki miért blogol, illetve azon gondolkoni, h neki felesleges blogolnia, mert a cipőit mutatja be benne. ha te a gondolataidat, más a zenéjét, a harmadik a fotóit mutatja meg a világnak, ő miért ne mutathatná meg a cipőit, ha büszke rájuk/szereti őket/ úgy gondolja, másnak is tetszhetnek. csomó ilyen divatoldal van amúgy, amik nagyon népszerűek.

3. a nők szeretik a divatot, a cipőket. én is megnéztem a videót, láttam olyan cipőt, ami tetszett, és akár tudom is, hogy hol keressem. a nők, ha tetszik vmi ruhadarab a másikon, megkérdezik, h hol vette és mennyiért. ez ennek szimplán a digitalizált változata.

ja, és mindemellett a lány nem tűnik butának.

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2010.08.03. 20:08:28

@Hobbitlány:
Az érvelésedet nyilván elfogadom, ízlések és pofonok. Viszont pár dologra reagálnék:

"1. azért mert nem én vagyok a videó készítőjének a célközönsége, attól még lehet mondanivalója. egyszerűen csak nem nekem van címezve."
Igaz. Lehet mondanivalója. De akkor ne szidja senki Győzikét, mert a show-jának lehet mondanivalója. Szerintem ennek a videónak nincs. Ami mégis, az pedig finoman szólva is kapitalista, pénzközpontú, amivel nemhogy nem értek egyet, de egyenesen ellenzem.

"ha te a gondolataidat, más a zenéjét, a harmadik a fotóit mutatja meg a világnak, ő miért ne mutathatná meg a cipőit, ha büszke rájuk/szereti őket/ úgy gondolja, másnak is tetszhetnek. csomó ilyen divatoldal van amúgy, amik nagyon népszerűek."
Megteheti. Ahogy más is megteheti, hogy blogol az én blogomról, és alaposan lefikáz. Ha megtudom, akkor majd kommentelek rá, vagy nem. A veszély persze fennáll. Én ahhoz tartom fel a jogom, hogy kritizáljam. Nem is az a fő baj, hogy bemutat egy csomó cipőt (bár ez elég sekélyes...), hanem hogy iszonyúan rossz stílusban teszi, állandó szóismétléssel, és a mondandójában nyakra-főre botlunk olyan mondatokba, hogy "még csak egyszer hordtam", stb. Tehát kb. annyit mutatott meg, hogy "gyerekek, nekem ennyi cipőm van, milyen jó nekem".

"3. a nők szeretik a divatot, a cipőket. én is megnéztem a videót, láttam olyan cipőt, ami tetszett, és akár tudom is, hogy hol keressem. a nők, ha tetszik vmi ruhadarab a másikon, megkérdezik, h hol vette és mennyiért. ez ennek szimplán a digitalizált változata."
Hát, ha neked segített ez a videó, akkor voltaképpen én is segítettem neked, mert kitettem az oldalra. Ugyebár a negatív reklám is reklám...

"ja, és mindemellett a lány nem tűnik butának. "
Ízlés dolga, szerintem igen. De azt egy szóval sem írtam, hogy buta. Most sem írom. Max. azt, hogy annak TŰNIK.

Tisztelet, szeretet, béke!

Mogyee 2010.11.14. 00:50:38

Én még tovább is mentem, és megnéztem a folytatást is... több dolog jutott eszembe.

1) Habár lány vagyok, nem vagyok a tipiukus vásárlás mániás (sőt!),de nekem is van magassarkú cipőm, nyilván. Hadd szögezzem le, hogy valóban lehet kényelmes. És aláírom, hogy a csajnak az is, és örülök, ha tetszik neki, és kényelmesnek találja, DE...

Kissé önellentmondásos... maradjunk csak egy kiragadott pillanatnál:
"szóval ez a csizma is nagyon kényelmes... akkor most jöhetnek a kényelmesebb darabok"
off: most akkor van a kényelmes csizma, és a még kényelmesebb? én elvesztettem a fonalat...

2) szép dolog, ha valakinek van egy cipőgyűjteménye... ha van rá pénze, gyűjtse csak. De azért ezen behaltam: "ez már volt rajtam EGYSZER"... hadd gratuláljak... bár hasonlóképpen remek, ahogy a gumicsizmánál esküdözik: ezt már fel is próbáltam... téééényleg? és az utcára kimentél vele? ha nem, akkor lehet akármilyen szép színes...

3) Egy tűsarkúra esküdözik, hogy acélbetétes... ez könnyen kideríthető... mondjuk rádobok a lábára egy tíz kilós követ... ha nem érzi meg, igaza van, és meghajlok. de ha nem volt acélbetétes...

4) "nem bírtam otthagyni, mert beleszerettem..." szegény vőlegényed...

5) nem vagyok egy sportcipős alkat, de azért ebből is van három... (én meg szinte csak azt hordok egész évben, nekem meg van kettő...)

6) valahol a lelkem mélyén vártam, mégis megrázott... lányból vagyok, és mind a saját, mind több fiú ismerősöm véleményét mondom most ki: A MAGASSARKÚ TORNACIPŐ UNDORÍTÓ. egy tornacipőnek az a funkciója, hogy szaladgálni tudj benne, be adj Isten kirándulni... úgy elküldeném ezzel eső után az erdőbe...

igen, most nagyon leszóltam. Lehet, van akinek tetszik, én ezt nem vitatom. Tulajdonképpen rengeteg ehhez hasonló dolog rohagnál a világban, ha csak arra gondolunk, ahol bizonyos műsorokban bizonyos hírességek a házuukat (esetenként házaikat) mutogatják... mi meg nézhetjük, de jó neki, ennyi pénze van... csak ugye felmerül a kérdés: ha volt több százezer forintod arra, hogy ezeket a "brutális, de azért kényelmes" cipőket megvásárold... nincs véletlenül felesleges tízezred, hogy mondjuk az iszapkárosultakon segíts? Ja, hogy azt nem lehet hoddani? Én kérek elnézést.
süti beállítások módosítása