Utolsó kommentek

Álmaim nője - avagy: leendő feleségem

2010.10.21. 02:54 | Xinaf | 2 komment

Címkék: filozófia párkapcsolat

Nővérkém megihletett a saját blogján, mikor álmai pasijáról írt. Akár én is írhatnék bejegyzést az ideális nőről, aki mellesleg a Nagy Ő.

Igazság szerint eddig bejött minden kivánságom. Elöszőr is azt akartam, hogy legyen barátnőm. Lett. Saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy ennél muszáj igényesebben választani. (A hölgyről annyi elég, hogy el akarta adni a lelkét a sátánnak. Van még kérdésetek? Jah, hogy miért? Hogy fehér legyen a haja. Na, ennyit erről.)

Később azt mondtam, legyen keresztény barátnőm. Okulva az előző példámból. És lett. Az egészen más miatt nem működött. Akkor arra kezdtem el vágyni, hogy olyan lányt sodorjon elém az élet, akit ugyanaz érdekel, mint engem. Mert ugye az a bizonyos keresztény lány hobbi terén, és úgy érdeklődési kör terén nagyon messze állt tőlem.
Ez utobbi kívánságom is teljesült, hát, nem működött sokáig.

Egy ideig, érthető okokból szerintem nem is akartam barátnőt. Amikor néha úgy éreztem, szükségem lenne valakire, akkor egy komoly lányt képzeltem magam mellé. És ez is teljesült. Arról nem írok, miért nem működött, de higyjétek el: nem működött.

Volt még ezeken kívül is dolgom lányokkal, komolyabban, kevésbé komolyan. Nem az eddigi barátnőim felsorolása a dolgom most.

Milyen lányt akarok? Milyen lányt keresek? Oh, én már nem adok meg tulajdonságokat. Ezekben úgy csalódtam, hogy minden kívánságom teljesült. Mégsem volt az igazi. Nem mondom, hogy legyen szép, okos, kedves, stb. Nem. Egyetlen összetett dolgot szeretnék, és ha az megfelel, akkor én boldog vagyok:

Tudjam szeretni, és ő ugyanannyira szeressen engem, mint én őt!

Valójában mindig itt bukott meg életem nagy szerelmi története. Vagy én szerettem jobban a párom, mint ő engem, vagy fordítva. Az esetek 90%-ban én voltam az, aki jobban szeretett.

Szóval, kedves hölgy olvasók, akik esetleg szertenétek a barátnőim lenni: hozzám egyszerű a recept. Ha eléred, hogy szeresselek (ez a dologban a legnehezebb: az én szívem nem ingyenkonyha, nem jut belőle mindenkinek), akkor ezt az érzést csak viszonoznod kell. Hát nem nagyszerű?
Eddigi életem folyamán nem rohantak meg a női rajongók milliói. Most sem tartok ettől. De miért pont a blogomat hagynám ki, mint esetleges párszerző lehetőséget? Ismerek embert, aki így találta meg a társát...

Ha meg nem, hát nem. Én nem rohanok, a szerelem nem versenyfutás, ahol minél hamarabb célba kell érni!

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr542387648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pengge · http://pengge.wordpress.com/ 2010.10.23. 18:53:50

Kívánom, hogy Te is találd meg az Igazit, mint én (ha igaz, kb 3óra és lépünk előre, a jegyesség felé :) )
Addigis talán erőt adhat:
www.youtube.com/watch?v=7w36hUOc2js

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2013.07.15. 23:30:34

Úgy néz ki, ez a bejegyzésem megvalósult :)
süti beállítások módosítása