Utolsó kommentek

Az új ámokfutó...

2011.11.28. 21:48 | Xinaf | 9 komment

Címkék: vallás válasz

Ezúton is szeretettel köszöntöm legújabb olvasómat, Schakal-t, aki nemrégiben elkezdte demonstrálni a mások iránti toleranciát a blogomon. 2007.08.29.-én írtam egy bejegyzést, amire most feltétlen fontos lett reagálni, és elmondani, hogy az embereket kihasználó Vatikán bábja vagyok. Hamarosan szerencsére jön majd egy kiadvány, ami leleplezi álszent álcámat, és napvilágra kerül valódi természetem. De ne legyek már egoista, ez minden keresztényre igaz lesz!

Nos, Schakal testvér, az ilyen fajta ember, mint te, kétféleképpen reagál rám:
- Hangos durrogással megírja a véleményét, és soha többé nem látjuk többé.
- Mélységesen felháborodik, hogy nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy álszent rohadék, vagy bólogató idióta vagyok.

Szerencsére a blogom celebjei közé beférsz te is. Sőt, része lehetsz egy csodás triumvirátusnak is, melynek eddigi két tagja a két sátánista és a magyar-Jézus elmélet hőse volt. Lehetsz te a harmadik, igazán fényes jövő várhat még rád!

De egy dolgot már most mondok: se én, sem a blogom olvasói nem nyálasok. Itt nem egy debil birkacsorda vár rád, hanem egy olyan blogger, aki bár szeret, hisz te is testvérem vagy Krisztusban... de, vagyis inkább pont ezért ha kell, most akár a porba is bealáz, hátha ennek hatására észhez térsz.

A rózsaszín habocskát ne itt keresd.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr603419951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2011.11.29. 16:42:03

@Schakal:

"Hüha, hát ettöl most dobtam ám egy triplaszaltót, amit landoláskor azonnal megspékeltem egy dupla leszúrt Rittbergerrel. Remélem ilyen reakcióra számítottál, mikor lelkesen próbáltad elbagatellizálni mindazt, amit a Vatikán fennálása óta elkövetett."
Akarja elbagatellizálni a fene. Te a Vatikán múltjáról beszélsz. Tudod mit, csodálatos vagy! Hosszú és kitartó elemzéssel megállapítottad, hogy voltak kereszteshadjáratok!

"Örülök neki, hogy egy háromputtonyossal lazán leöblíted mindazt a hatalomvágyból elkövetett tömeggyilkosságot, emberek millióinak megnyomorítását, leigázását, kifosztását, rabszolgasorsba kényszerítését, amit Jézus nevében vittek véghez."
Mesélj, kiket ölt meg a Vatikán az elmúlt 50 évben?

"Erröl jut eszembe, most, hogy köszöbön áll a rabszolgaság elleni világnap, tudtad, hogy Európában a Vatikán volt az, amelyik utolsóként megszüntette a rabszolgatartást? Gondolom ezt az apró tényt nem plakátolták ki a hittantáborban. Ezt sem."
És te tudtad, hogy a Magyar Katolikus Karitasz 360 millió forintnak megfelelő összegű segélycsomaggal és 1000 önkéntessel segítette a vörösiszap károsultjait? Hát azt, hogy 76 családot szállásolt el, akiknek nem volt hova menniük? Jah, hogy ez a közelmúlt, és nem a régmúlt? Hát igen, ezt nem tanítják elvakult képző táborokban...

"Ahogy példálul dícsöséges hittérítö tevékenységüket sem, aminek során direkt vagy indirekt - ráhatással, utasítással - milliók vérét ontották a felebaráti szeretet nevében, Jézus nevével ajkukon."
Ez bűn. És ezt elítéli az Egyház is.

"Mielött mélyebbre merülnél az elöre megfontolt szándékkal, témakerülés céljából elkövetett stilisztikai elemezgetés piszlicsáré tevékenységébe, csendesen megjegyezném, hogy jómagam feltételezem régebb ideje üzöm a szakmát, mint te, személyiségfejlödési jellemzöid alapján úgy saccolom, hogy még a csattgósszárnyú lepkét húztad lelkesem magad mögött, amikor én már a régi Erika írógépet püföltem vad elszántsággal."
Te, ez egyetlen mondat! Egyrészt, nézzük már meg, ki kerüli a témát, ízes mondatokkal... mert egyetlen KONKRÉT példát sem mondtál még, csak általános dolgokkal dobálózol. Másrészt, hogy is mondjam, ha azzal akarod az érettséged alátámasztani, hogy püfölted az Erika írógéped évekkel ezelőtt is, nos, ez elég halovány...

"Szóval szerintem ezt ne eröltesd, ebböl garantáltan csak megtépázva jöhetsz ki. Inkább fordítsad fogyelmed a hozzászólás tárgya felé, így sok fölösleges bitáramlattól szabadíthatjuk meg a digitális törzshálót."
Szerintem Na, tépázz meg, kérlek. Egyelőre mondjuk főleg személyeskedést láttam tőled, némi jól hangzó, ám tartalmatlan fröcsögéssel megspékelve, de ki tudja, lehet más is lesz...

"Kérded, hogy én mit tettem érte? Megtettem érte, hogy nem bünpártolom tovább azokat, akik nevével a mai napig visszaélve folynak bele politikába, gazdaságba, uszítanak vallási konfliktusok kiélezésére, ember ember elleni gyülöletre, végeznek kényszerhittérítést - keresztelö néven közismertebb -, ahol egy gyermek, beleegyezése nélkül és garantáltan nem önszántából egy vallási felekezetbe lesz kényszerítve, ami akár meg is határozhatná az életét."
Hát igen, a gyermek, akit megkeresztelnek, az bizony sok mindenre rá van kényszerítve... öhm... mire is? Jah, semmire? Akkor jó...

"Jézus semmi olyan iránymutatást nem adott, hogy földi hatalomra kell törekednie azoknak, akik az igéit hirdetik. Söt, pont ellenkezöleg vélekedett. Jézus a világ elsö dokumentált kommunista mártírja volt. Tetteiben, igéiben az öskommunizmus alapjai követhetök vissza."
Ugye halovány fogalmad sincs arról, mi a kommunizmus? A hozzászólásodból legalábbis ez jön le.

"Köszönöm az ajanlataidat, bár úgyéreztem, mintha ezzel valami gyépés szntre próbálnál degradálni, kicsit azért sikerült mosolyt csalnod az arcomra a képzelt felsörendöségeddel. Látod, ezt is elítélné Jézus. Szolgálnak áltál. Vagy már elfelejtetted? A szerénység részt a tanítómestered átugrotta a gyorstalpalón? Na, látod, a hozzád hasonló fundamentalista, magukat "Übermenschnek" képzelö,álszent okoskodó prédikátorok azok, akik a legnagyobb veszélyt hordozzák az egyházakban. Mindegyiben kivétel nélkül."
Gratulálunk, ön ötös értékelést kapott távkiértékelésből!
Megállapítottad, hogy álszent, hogy álszerény, hogy felsőbbrendűségi tudattal rendelkező, okoskodó vagyok, egy olyan rész miatt, amit egyértelműen iróniának íródott, mivel nem akartam a gyűlölködő fröcsögésedre reagálni.

"A kiadványt pedig várhatod is, alapjaiban rendíti meg a Vatikánt (nem, nem Jézust és nem a Bibliát) és fedi fel aljasságainak jó részét. Néhány morzsa már eljutott a köreitekbe - mert ugye ki gondolta volna, hogy a Vatikánnak titkosszolgálata is van, de persze ez csak költöi kérdés -, ennek hatását láthatod most például Ausztriában, ahol papok "lázadnak" már a saját egyházuk ellen és ez még csak egy kis karcolat az egészböl, valamit abból, mi földrengést fog kiváltani."
Remélem nem szomorodsz el, de különösebben nem félek a dologtól. Ha a Vatikán bűnös, és Isten ellen van, jobb is, ha elpusztul. Szóval, felőlem jöjjön a kiadvány. Lehet tudni, kb. mikorra várható? És könyv vagy film, vagy egyéb? És légy olyan jó, ne intézz el egy "hamarabb mint szeretnéd, muhahahahahaha" válasszal... ez, kivételesen, tényleg érdekelne...

"Nem fogok az utadba állni a mártírhalált illetöleg, bár a mazochizmus minden formáját elítélem, ennek ellenére elfogadom, hogy vannak, akik ilyen téren tudják csak kiélni vágyaikat és nem kell szégyellned sem. valójában nem perverzió ... mégha kicsit aberált is, de azt hiszem ez egyházi körökben elfogadott. Inkább így éld ki, mint te is a gyerekekkel. "
Azta, kijátszottad a pedofil pap kártyát! Igazán eredeti... és mond csak, azt tudtad, hogy a világi statisztikák szerint (nem, nem Egyházi, hanem világi) a papok által elkövetett pedofil bűncselekmények száma nem éri el a világi tanárok által elkövetett pedofil bűncselekmények 1%-át sem? A tanárok ellen is kiabálsz?

Sokra, nagyon sokra értékelném, ha a betegesen hosszú, de nulla konkrét információt tartalmazó kommentek helyet, rövidebb de tartalmasabb hozzászólásokat produkálnál. És kérlek, ne szemeteld a 4 évvel ezelőtti bejegyzésemet, ezt direkt emiatt írtam, ide írhatsz! Köszi!

Schakal 2011.12.05. 01:19:52

@Xinaf:
"Akarja elbagatellizálni a fene. Te a Vatikán múltjáról beszélsz. Tudod mit, csodálatos vagy! Hosszú és kitartó elemzéssel megállapítottad, hogy voltak kereszteshadjáratok!"

Valóban, a múltjával kezdtem. Vagy Jézus valahol megfogalmazta, hogy az egyháza mondjuk a XX: század közepéig, a felebaráti szeretet nevében szabadon garázdálkodhat, gyilkolhat és kínozhat meg embereket, de utána már, bő kétezer év múlva gyorsan megtisztul, aztán majd hitelesen képviselheti tanait. Ha igen, akkor beza´ ez a része a Bibliádnak elkerülte a figyelmem, vagy az, ami a te kezedben van már a sokezredik átdolgozott kiadás, aminek az eredetihez annyi köze van csak, hogy nagyjából még helyesen nevezi meg a benne szereplők nevét. Igen, a múltja az, ami létjogosultságát alapjáraton megkérdőjelezi, de persze a jelene sem rózsásabb ám. Valahogy mintha elfelejtetted volna beidézni azt a rész a Bibliából, amelyik arról szól, hogy a Jézus által elképzelt Isten Egyháza szorosan fonódjon a politikába, a gazdaságba és vagyont, uralkodási befolyást szerezzen illetve halmozzon fel. Légyszíves keresd meg ezt a rész és pontosan idézd be. mert ugye beszélgetésünk egy versből indult ki, maradjunk is a témánál. Az egyház hatalom. Volt akkor is, mikor égbekiáltó gazságaival bemocskolta Jézus nevét és maradt a mai napig is. Befolyásgyakorlással él, amit minden egyes híve, tudatosan vagy hazudozással félrevezetve pártol, ahogy bűnpártoló valójában minden egyes híve, hiszen hallgatásukkal szentesítik az egyházi személyiségek múltbéli és jelenlegi bűnelkövetését, akár a múltbéli brutális, az emberiség ellen elkövetett bűncselekményekről legyen szó, akár a jelenlegiekről, ami a gusztustalan pedofiliától az uzsorázáson keresztül egészen a gyilkosságig terjed. Ilyen hatalmat szolgálsz te ki és ahogy elnézem, ennek valahol a tudatában is vagy, ami talán a legvisszataszítóbb az egészben.

"Mesélj, kiket ölt meg a Vatikán az elmúlt 50 évben?"
Ugye ezt most nem mondod komolyan ... mikor ezt az érvedet olvastam, hangosan röhögtem ám fel, de nem kicsit! :-D

"És te tudtad, hogy a Magyar Katolikus Karitasz 360 millió forintnak megfelelő összegű segélycsomaggal ..."
Értem, a logikád szerint, ha megyek és kiirtom a családodat, utána bemegyek a kocsmába és meghívok öt embert egy sörre, akkor le van tudva a dolog és csak a meghívást kell kisdobra vernem ahhoz, hogy az előző bűncselekményem máris semmissé váljon. Hm ... különös törvénykezés lehet, gondolom ez is elkerülte a figyelmemet a Bibliában. Légyszíves segítsél ki és pontosan idézd be ezt a részt is. Szeretném tudni, hogy mi jótéteménnyel nyerhetek lazán bűnbocsánatot brutális bűncselekményekre, mindjárt könnyebb lesz nekem is az életem, nem kell olyasmivel is törődni még mellette, mint lelkiismeret ... :-D

Ez bűn. És ezt elítéli az Egyház is.
Hűha ... önmagukat elítélik és folytatják a tevékenységüket. Sima ügy. Jézust is keresztre feszítenék egyből, ha újra megjelenne, legfeljebb aztán elítélnék magukat megint. Lehet, hogy az elmúlt 2000 évben meg is tették? Hm ... nem kizárt az sem látod, égettek el, akasztottak fel, beleztek ki elevenen mindenkit, aki csak az érdekeik útjában volt. Jézus is abban lett volna, mert mint őskommunista, teljesen másképp cselekedett és másról beszélt, mint amit a Vatikán tett.

"ki kerüli a témát, ízes mondatokkal" ... "ha azzal akarod az érettséged alátámasztani, hogy püfölted az Erika írógéped évekkel ezelőtt is, nos, ez elég halovány..."
Ugye önmagad is képes leszel felfedezni az ellentmondást abban, amit írtál! :-DDD

"Hát igen, a gyermek, akit megkeresztelnek, az bizony sok mindenre rá van kényszerítve... öhm... mire is? Jah, semmire? "
de igen, egy vallási felekezetre. Elvileg az azzal járó életformával és morális megkötéseivel, egyes országokban egyebek mellett még az ehhez kötődő egyházi adó megfizetésével is. Már megint adod az ostobát. Ugye csak adod?

"Ugye halovány fogalmad sincs arról, mi a kommunizmus? A hozzászólásodból legalábbis ez jön le. "
Sajnos több fogalmam van róla, mint amennyit valaha is szerettem volna tudni az egészről és pontosan ezen az alapon állapítható meg, Jézus fundamentalista kommunista tanokat hirdetett, azokat a tanokat, amelyekből az idők folyamán kikristályosodott a kommunizmus ideológiája.

"Gratulálunk"
Hm ... hányan lettél? Vagy ez mér a befordulás passzátszele és a felségi többes? ;-D

Maradjunk egyelőre a kiadvány megnevezésnél, írott lesz és ingyenesen terjesztett nyomtatva és a neten is. Jelenleg szerkesztés alatt sok ember önkéntes munkájával, de meg fog jelenni, pontosan akkor, amikor annak meg kell jelennie. Sokan dolgoznak azon - többek között te is közvetve, de tudomásod nélkül - hogy megjelenhessen és olyan népharagot válhasson ki, ami zsigerből söpri el az egész álszent bandát. Szent Bertalan éjszakája és az azt követő események egy könnyed és békés vasárnapi pikniknek fognak tűnni utána.

"A tanárok ellen is kiabálsz?"
Minden pedofil ellen kiabálok, a különbség csak annyi, hogy a tanárt megfoghatja a bünüldözési szerv és lesittelheti, míg a pap szabadon garázdálkodhat, immunitását élvezve. Ja ... majd elítéli az egyház tudom ... elkerül máshová, szem elől a külső C vágányra és ott folytathatja tovább. Miért is nem vonatkoznak a papokra köztörvényes cselekedetek esetén az adott ország törvényei? Hm?

Sokat gondolkodtam, van-e értelme egy meddő vitába szállni veled, hiszen idő közben leesett, miért is "Az én világom" a blogod címe. Valóban, a te világodban élsz. Hermetikusan magadra zártad az ajtót és kitapétáztad olyannak, amilyennek látni akarod a világot. Az, hogy az aztán a tapéta túloldalán teljesen másként néz ki, az nemhogy nem zavar, hanem minden olyan megjegyzés ellen kereszteshadjáratot indítasz, amelyik megpróbálja erre felhívni a figyelmed. Ez valójában nem ritka dolog, sok ember menekül így a saját kis világába, aki nem tud a valósággal szembenézni, gyáva annak észlelésére, mert ha megtenné, önmagával kellene szembefordulnia és belátnia, nem tévedhetetlen, vannak dolgok, amiben tévedhet. Nem tökéletes. Ehhez pedig sokan túl gyengék Az ettől való félelem üldözi a hozzád hasonló embereket a kis saját világukba, ahol remegve kucorognak egy sarokban, kezükben kivont karddal, hogy ha kell, elszántan miszlikbe vágják azt, aki olyasmivel próbál előállni, ami nem passzol az általuk festett papírdíszletek közé. Jópár hasonló pácienssel találkoztam már életem során, eléggel ahhoz, hogy azt mondjam, békén hagylak a kis világodban. Ez lesz az a büntetés, amivel leginkább sújthatlak. A közöny lesz a büntetésed. A tudat, hogy míg te ebben a te kicsi világodban remegve félsz mindentől, ami nem olyan, amilyennek te magad rajzoltad, addig én is és az emberiség nagy része mer élni, mert megnyugtatlak, az élet után nem vár semmi. Amit most nem élsz meg, azt elvesztetted. Mindketten ugyanúgy fogjuk végezni, megszűnünk, a tudatunk kikapcsol és utána már semmit nem fogunk az égvilágon érzékelni. De én ennek tudatában is vigyorogva fogom várni az utolsó percet, annak tudatában, hogy éltem, nem csak voltam. További kellemes létezés a világodban, hirdesd az igét lelkesen, mert azzal tolod a vatikáni hatalmasságok szekerét, akik szintén az evlági életre tettek, ha oda mernél nézni, láthatnád. Kellemes karácsonyt, ami gondolom tudod, hogy valójában egyáltalán nem keresztény ünnep, csak egy a sok ellopott, a kereszténység előtt is létezett ünnepek közül és abszolute semmi köze Jézus születésének napjához, de még a közelében sincs, csak egy vatikáni zsinat döntött úgy, hogy ekkor legyen, mert nekik ez felelne meg a leginkább. De ez csak egy ártatlanabb hazugság az elv- vagy mondjuk azt ideológiatársaidtól. Bárcsak ez lenne a legnagyobb bűnük és hazugságuk, amivel félrevezették az embereket és meghamisították Jézus életének történetét … :-)

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2011.12.05. 21:17:56

@Schakal:

Kedves Schakal!

Igen hosszú kommented végén azt látom, hogy ezt a vitát te is meddőnek ítélted. Szerintem ez az egyetlen dolog, amiben egyetértünk. Teljesen feleslegesnek érzem, hogy reagáljak nem kicsit hosszú írásodra, legalábbis nem minden egyes mondatodra.

Nézd, én nem öltem meg senkit, én nem voltam soha pedofil, én nem zsákmányoltam még ki senkit, és nem húztam le senki pénzét. Az általam ismert, nagyra becsült, és szeretett emberek, akik szintén az Egyházhoz tartoznak, szintén nem tettek semmi hasonlót.
Ezek után, hogy az izgalomtól már-már elélvezel, mikor végez velem a népharag... ha ez szerinted igazság szolgáltatás, lelked rajta.

Azért nehéz rád reagálni, mert rengeteg demagóg féligazságot hordasz össze. Megpróbálom összegyűjteni legfontosabb pontjaidat:

- A Biblia nem ír arról, hogy az Egyháznak politizálnia kell, ki kell zsákmányolnia az embereket, pedofilkodnia kell a papjainak, stb.
Ez igaz. De mint tudjuk, az Egyház emberekből áll. Ezek egyike vagyok én. Én, aki elsősorban kiábrándult vagyok a politikától, és egyik pártot sem támogatom. Nem zsákmányolok ki senkit, és nem vagyok pedofil sem. Szerinted persze kollektív bűnhődnöm kell nekem is. Komolyan, mint ha részese lettem volna a holokausztnak.

- Az Egyház népirtásokat, és egyéb emberellenes bűnöket követ el. És még pedofil is.
Senkit sem ismerek, akit bántott volna az Egyház, ténylegesen. Olyan, aki EGY papba, vagy esetleg KETTŐBEN csalódott, olyat igen. Még olyat is, aki sok álszent emberrel találkozott. De olyat, akinek az életét ténylegesen tönkre tette volna az Egyház, olyat nem. Viszont sokakat ismerek, akin így vagy úgy segített.

- Jézus kommunista volt.
Ha a szeretet tana, és ennek hirdetése kommunizmus, akkor igen.

- Az Egyház mindenhova befészkeli magát, még a karácsonyt is ellopták!
Igen, a karácsony egy fény ünnep volt. Erre a napra helyezték el Krisztus születését, így az embereknek nem kellett a már megszokott ünnepi időponttól eltérniük. Ma Krisztus születését inkább felváltja a vásárlás ünneplése, de erről legalább biztosan nem az Egyház tehet.

- Elpusztít a népharag, égni fognak a templomok, jön a halál, stb.
Erre egy idézettel válaszolnék a Bibliából:
"És ne féljetek azoktól, a kik a testet ölik meg, a lelket pedig meg nem ölhetik; hanem attól féljetek inkább, a ki mind a lelket, mind a testet elvesztheti a gyehennában.."
(Mt.10, 28)
Összefoglalom, mit értettem ez alatt: Nem érdekel. Most biztosan betegesen rettegnem kéne. Biztosan könyörögnöm kellene az életemért. Biztosan szűkölnöm kellene. Én pedig leszarom. Ha igazad van, úgy sem tudok tenni ellene. Ha nincs igazad, csak magadból csinálsz hülyét.

És biztos volt még más is, de sajnos az utálkozástól habzó szádból kifolyó habos nyáltól nem látom.

Nem tudom, te hogy vagy vele, engem az elején még szórakoztatott az írásod, de jelenleg rohadtul untatsz. Nézzük miről szól egy átlagos kommented?
1. Egy idézet tőlem.
2. Hosszú, csicsás mondatokkal próbálsz alázni. Hogy ez mennyire sikerül, csak a közvélemény döntheti el.
3. Fenyegetőzöl.
4. A 2., és a 3. pontot váltogatod.

Nem vagy picit sem félelmetes, és sajnos szórakoztató sem. Cseppet sem bánnám, ha soha többé nem írnál ide. Ha mégis írsz, kimoderálni nem foglak, eddig se tettem, de nem fogok neked kicsit sem örülni. Légy úriember, és a közelgő kiadvány után bekövetkezett halálomig hagyj engem békén! Majd utána ráérsz fölényesen mosolyogni, miután meggyalázott tetemem egy lámpavason lóg, legalább addig had szolgáljam tovább az embereket kizsákmányoló Vatikánt békében... köszi!

Kellemes ünnepeket!

Na, ennyire volt

Schakal 2011.12.06. 14:32:59

Na haragudj, gyerekes mentegetőzésed végére érve - tudom, te nem ismersz "személyesen" olyan embert aki bármit is elkövetett volna, így minden elkövetett és részben már megbánt bűncselekménye a Vatikánnak nem is létezik, mert TE nem ismered személyesen azokat, akik elkövették - békés és boldog struccpolitikádhoz amit korábban úgy írtam le, hogy igen, pont ez a te világod, ahová hermetikusan elzártad magad gyáván rettegve a valódi világtól pszichés torzulás, ami valóban gyakran hajt különböző hitvilágokhoz embereket és ezekből az emberekből születnek az úgy nevezett "fundamentalista, radikális" hívők, egy dolog jutott még eszembe. Feltételezem, hogy olyan embert sem ismersz, aki mondjuk embert ölt, így a logikád szerint ilyen társadalmi bűncselekmény sincsen ... :-D
Szóval jellemzően zűrzavaros és harmat gyenge mentegetőzésed után, amilyennel nem először találkozok, mióta hozzád hasonlókkal kerülök kapcsolatba, viszont eddig a tiéd volt a legmulatságosabb - nagyon kellett nevetnem. Nem, nem is nevettem, simán felröhögtem tiszta szívből. Potyogtak a könnyeim is, hiszen honnan is indultunk el? Egy versrészletről és egy fennhangon tett kijelentéstől, ami így szólt:
"Sziszegve se szolgálok aljas,
nyomorító hatalmakat." (József Attila)

"Nem, én nem szolgálok ki semmilyen rendszert!"

A szavaid, fennhangon hirdetett igéid egyáltalán nem állnak szinkronba a cselekedeteiddel, hiszen a világ egyik globális és legdurvább, legpiszkosabb és legvéreskezűbb centrális hatalmát szolgálod ki. Pontosan ez az az álszent magatartás, ami tökéletesen jellemzi - egyebek között - a RoKa egyházat is.
Megköszönöm neked, hogy lelkes együgyűségedből eredőn remek forrásmintát szolgáltattál nekem, amit természetesen változtatás nélkül használhatok fel a továbbiakban – forrásmegjelöléssel természetesen.
További kellemes dagonyázást kis világodban, a lelkiismereted legyen veled, ha majd egyszer megleled valahol - bár a te nyelvezeteden fogalmazva, amit az ördögnek ajándékoztál, arra már valószínűleg "keresztet vethetsz". ;-)
Mégegyszer kellemes ünnepeket kíváno, a követés opciót kinyomva, ha gondolod monologizáljál még magadban itt kicsit, nagylelküen megadom neked az utolsó szó jogát, azt írsz ide, amit akarsz és amivel leginkább befoltozhatos "világodnak" azt a rését, amelyen általam egyszercsak befütyült a való világ arcpirítóan csípös szele. Zárd beljebb magad bátran valamivel! ;-)

------------------------------- Kikapcs ... ----------------------------

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2011.12.06. 18:24:57

@Schakal:

Kedves, hogy megengeded, hogy reagáljak a saját blogomon:) Sok mindent írhatnék, de annyiban maradjunk: unalmas és fárasztó volt az utálkozásod olvasni. Visszasírom thotferi-t, az legalább szórakoztatott.

Pappagiv 2011.12.06. 20:29:05

Idéznék a gorogkatolikus.hu-ról ("a lelkiatya válaszol").

"Sokat szenvedünk attól, hogy Krisztus Egyházát okkal, ok nélkül szidják, becsmérlik, vádolják. Maga a tény is érdekes, hogy kinek és miért jó ez. Hogy a földi egyház nem hibátlan, nem bűntelen, az nyilvánvaló, hiszen minden egyes tagja bűnös ember. De mi örömüket lelik abban, és egyáltalán miért, ha ezt az Egyházat rossz színben tüntethetik fel? S ami még fájóbb, hogy nem is csupán a kereszténység nyílt ellenfelei teszik ezt, de sok esetben maguk a keresztények is.
Sajnos alapvető része a megromlott emberi természetünknek, hogy más hibáit méregetjük. Erről már Krisztus is világosan beszélt (Mt 7,3-5). Jól esik más hibáiban vájkálni, mert akkor a magunkét elrejthetjük. Legalábbis önkéntelenül ezt gondoljuk.
A legtöbb esetben a fölhánytorgatott dolgoknak vagy nincs is alapjuk, vagy igen, de azt is eltúlozva tárgyalják. Ez a túlzásba szívesen hajló magatartás is roppant elgondolkodtató. Ha látunk hibát, akkor azt miért kárörvendő lélekkel szemléljük?
Alapvetően jó magatartás az, ha papjainkat, az Isten választott embereit vádaskodás esetén a védelmünkbe vesszük. Nyilván vannak hibáik, azokat pedig azzal az irgalommal próbáljuk meg kezelni, amilyen irgalommal kezeli az Úr a mieinket."

Morviniuszka 2011.12.09. 16:50:03

Egyszerűen nem láttam értelmét kommentálni.

mezeinewsee 2011.12.09. 20:29:21

Én is így vagyok vele... megszállottakkal nem érdemes vitatkozni. Imádkozni kell értük.

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2012.03.23. 10:42:20

Jajdejó, hogy ezt annak idején nem vettem észre! XD
süti beállítások módosítása