Utolsó kommentek

Az első moderátori tilalom

2012.06.24. 01:48 | Xinaf | 5 komment

Címkék: szolgálati közlemény szomorúság

Kedves olvasók!

Ezúton külön bejegyzésben is tudatom, amit egy kommentemben leírtam:

"MEGKÉREK MINDEN KEDVES OLVASÓT, HOGY THOTFERI KOMMENTJEIT TEKINTSE SEMMISNEK, AZOKRA NE REAGÁLJON SEMMIT. EGY HANGULATJELET, EGY ÉRVET, EGY SZÓT, STB. SE!
Ha megtanul kulturáltan viselkedni, betartva az ezen a blogon érvénybe lévő alapvető szabályokat, majd folytatjuk a beszélgetést is. Ha ez megtörtént, írni fogok.
Úgy érzem, ennek több értelme van, mint kimoderálgatni egyesével a kommentjeit. Így megmaradnak és mindenki véleményt formálhat."

Sajnos a helyzet azóta romlott.

MIVEL THOTFERI ELKEZDETT MÁS ÍRÁSAIMHOZ IS HOZZÁSZÓLNI, EZT A FELSZÓLÍTÁST KITERJESZTEM AZ ÖSSZES ÍRÁSOMRA. SENKI SEMMIT SE REAGÁLJON RÁ, BÁRMIT IS ÍR, BÁRHOVA!

Szomorú dolog ez, mert én hiszek a vélemény szabadságában. De csak akkor, ha ez értelmes, kulturált, másokat tiszteletben tartó módon történik.

throtferi-t elég sokan ismerhetitek, ebből az írásomból. Most ismét megjelent, egy tavaly, februári írásomnál.

Sajnálatos módon olyan hangnemet és mindenki iránti tiszteletlenséget ütött meg, amit nem igen tudtam tolerálni. Többször kértem, figyelmeztettem, hogy hagyjon fel ezzel a stílussal, de nem tudtam rá hatást gyakorolni.

Mint a blog adminja, persze törölhetném a hozzászólásait is, de nem szeretném. Ennek több oka van:
1. Aki törli a másik fél kommentjét, az nem az igazát bizonyítja, hanem hogy fél az eltérő véleményétől.
2. Így bárki elolvashatja, és kialakíthatja a véleményét.

Viszont azt nem hagyhatom, és nem is akarom hagyni, hogy valaki a saját ideológiájának a reklámfelületére használja ezt a szerencsétlen, kis olvasottságú blogot. Úgy vélem, elég nagy publicitást kapott eddig is. Ezért döntöttem úgy, hogy rendhagyó módon, nem elhallgattatni kísérlem meg thotferi-t, hanem bízva a többi olvasóm értelmi képességeiben, egyszerűen figyelmen kívül hagyjuk. 

Ha valakit érdekel, mi is történt pontosan, az visszaolvashatja a fentebb közölt linken, de a kényelem kedvéért ITT is kilinkelem.

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr124607344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thotferi 2012.06.24. 20:16:08

Neked nem Pesten kellene élned, hanem miért nem költözöl le Visnyeszéplakra, ahol magyarérzelmű hívő katolikusok laknak boldogan ,pénz nélkül önfenntartásra berendezkedve!?

boldogfalva.blogspot.hu/search?updated-min=2010-01-01T00:00:00%2B01:00&updated-max=2011-01-01T00:00:00%2B01:00&max-results=50

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2012.07.10. 01:11:54

Xinaf: Csokiért vagy sörért sem lehet piszkálni? Nem addig, amíg sírva visszatakarodik a kő alá, ahonnan kimászott, csak amíg lángolni és pörögni kezd. Just for fun and profit, you know. :)

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2012.07.10. 19:50:04

@Alister:
Itt nem, de több ismerős blogjába is lecsapott a trolltámadás, ott kiélheted a vágyad, amit tökéletesen megértek egyébként. Hihetetlen, hogy valaki akkora bunkó, hogy nem veszi észre, mennyire nem látják valahol szívesen, vagy még rosszabb, észreveszi, és nem érdekli.
A nevére rákatintva megtalálhatóak munkásságának helyei, mint az egyik tanítványod, vagy az én nővérem blogja :)

mezeinewsee 2012.07.10. 21:46:36

@Alister: gyere hozzám, Alister, nálam etetheted, simizheted, csak bántani (nagyon) nem szabad.
süti beállítások módosítása