Utolsó kommentek

Csintalanság

2007.12.13. 16:11 | Xinaf | komment

Címkék: politika rasszizmus

Csintalan egy abszolút köpönyegforgató fickó. Oldalról oldalra vándorol, hogy miben hisz, azt sajnos senki sem tudja. A napokban megverték, és erről gondolom már mindenki tud, nem is elemezném. Nem elemezném, de a kurucinfó olvasása közben érdekes levélre bukantam:

"Tisztelt Kuruc.info!


Felháborodással hallottam a mai híradásokban, hogy Csintalan jól megérdemelt verése kapcsán az ÁVH 5.000.000 Ft nyomravezetői díjat kíván kitűzni!

Szintén a jórészt hazug magyar médiából értesültem arról is, hogy az a szarházi Demszky 100.000 Ft nyomravezetői díjjal jutalmazná azt, aki az "elkövetők" személyét felfedi.

Véleményem szerint azt a kellene megjutalmazni, aki vette a bátorságot és megbeszélte három barátjával, hogy elkapják ezt a főmocskot!

Nekik ezúton gratulálok hazafias tettükért!

Sietve elhatárolódik minden ingyenélő a Csintalant ért támadástól, mert tudják, velük is bármikor megtörténhet hasonló.

Joggal aggódnak a csalók, tolvajok (és azok leszármazottai, mint GY.F.), mert a népharag fekete füstje már ott kering felettük és kíméletlenül le fog csapni.

Csintalan meg tegye össze a két kezét legalább könyékig, hogy tekintettel a tyúkszaros életéért való könyörgésére, nem csapták agyon!

Legyen ez figyelmeztetés mindenki számára, és okuljanak belőle.


Tisztelettel:
Egy magyar állampolgár"

A kurucinfóról most nem írnék. Hogy nem értek egyet velük, legyen az én bajom, ezt a harcot meghagyom a partizáninfónak. Ebből a levélből is csak egy részt emelnék ki:
"Véleményem szerint azt a kellene megjutalmazni, aki vette a bátorságot és megbeszélte három barátjával, hogy elkapják ezt a főmocskot!"
No, az aztán bátorság, hogy valaki 3 haverjával együtt megverjen egy idős embert. Úgyse kapják el őket.
Bár nem szeretem a fent említett politikust, nem tartom megoldásnak a csoportos erőszakot. Őszintén remélem, hogy engem nem fognak összeverni ezért az írásért. Főleg, ha azt is leírom, hogy többen összeverődve valakit megverni és kirabolni inkáb cigányok szoktak, mint nemzeti hősök.

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr46262816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2007.12.13. 17:34:50

"Joggal aggódnak a csalók, tolvajok (és azok leszármazottai, mint GY.F.), mert a népharag fekete füstje már ott kering felettük és kíméletlenül le fog csapni."
...továbbá joggal aggódik mindenki, aki nem a fizikai erőszakban látja a szociális interakciók alfáját és omegáját. Remélem, "egy magyar állampolgár" akkor is egyetértene a veréssel, ha ő vagy valamelyik elvbarátja kapná. Ha nem... nos nem ártana szerezni egy gerincet...

Akara 2007.12.28. 22:01:32

Sziasztok!
Nos, ezzel az egész Csintalan-üggyel az az egyetlen problémám, hogy annyira látszik rajta, hogy kamu, hogy az már fáj. És vannak, akik ezt be is veszik!
Ráadásul a kuruc.info is folyamatosan a \"Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg\". Egyáltalán ki hallott már ilyen szervezetről?? HA lenne, én előbb tudtam volna róla, mint a média. Vagy ki adna ilyen nevet egy szervezetnek? Már rég jajjgatnának a hallatán, még jobban, mint a Magyar Gárda esetében...
Összegezzük a helyzetet:
Egy ilyen \"embert\", akit már többször is halálosan megfenyegettek, megvernek a saját garázsában?? Szerintem annál elővigyázatosabb ő.
Ha - hárman - vascsövekkel agyonverik, akkor nem hinném, hogy lenne még kedve ott nyilatkozgatni. Nomeg szerintem abba azért be is halna, bár úgy lett volna...
Amúgy a HírTV kamerái előbb értek a helyszínre, mint a rendőrség vagy a mentők, és persze ott már egyből ment a kuruc.infós nácik emlegetése...
Olyan szinten rájátszás az egész...
És mint említettem, még a kuruc.info is ezt a témát hajtja folyamatosan. Én nem értem mi történt velük, a mostani munkájukkal nemhogy nem vagyok elégedett, annál rosszabb... Amikor elkezdődött ez az egész, még értelmes volt, tetszett ez a lendület, ez a komoly belefektetés, erőfeszítés és az egész stílusa. Mára többet szidják a FIDESZt, mint összességében a baloldalt...
Szoktam mondani: a baloldalt a jobboldal gyűlölete tartja össze, a jobboldalt semmi...
És ez a Csintalan-ügy is, mint szinte minden más, a Magyar Gárda is a jobboldal teljes szétverésére alkalmas csak, és valószínűleg arra is van kitalálva.
Nos, megint sikerült sokat írnom, de ez már megszokás, és még mindig tudnék mit hozzáfűzni, de ezt inkább majd egy saját blogbejegyzésben teszem most már...
Úgyhogy remélem, ezentúl egy kicsit mindenki jobban odafigyel arra, hogy miket hisz el, mert sokmindenről annyira lerí, hogy mekkora baromság, és mégis mindenki elhiszi...
Szebb jövőt!
süti beállítások módosítása