Utolsó kommentek

Elegem van a politikából!

2008.09.27. 19:39 | Xinaf | 7 komment

Nagyon szomorú, hogy a legnagyobb érdeklődést, és a legtöbb kommentet mindig az olyan témák szülik a blogomon, mint a politika, a holokauszt, és más olyan témák, amik miatt az emberek mostanság tüntetésekre játnak. Így hivatalosan is tudjátok meg: egy ideig most nem fogok politikáról írni! Ez a blog nem vitafórum, és nem itt fognak összecsapni szellemi fegyvereikkel a radikálisok és a liberálisok!

Szembesülnöm kellet azzal a ténnyel, hogy nagyon nehéz nem nácizini és zsidózni. A szövegben lévő kis szünet után elkezdtem két témáról is írni, de rájöttem, hogy kicsit unalmas lenne mindkettő...
Éppen azt akartam leírni, hogy ma inkáb nem írok bejegyzést, amikor eszembe jutott valami. Ez a valami pedig sok érdekességet hordoz magában!
Még régebben lehetett hallani róla, hogy pszichológusok egy csoportja némi tudományos szarakodás után megállapította a Százholdas Pagony lakóinak elmebaját.
Megtudhattuk a közleményből, hogy Füles mániákus depresziós; Tigrisnek Übermensch szindrómája van, és hiperkatív; Malacka kisebbségi komplexusos; Bagoly diszlexiás; Róbert Gida skizofrén és autista, stb. Minden regényhősről megtudhattunk érdekességeket.
Én meg nézek hülyén, és nem értem, miért van az, hogy miközben minden évben párszázan megfagynak az utcán, egyes felmérések szerint az országban minden ötödik(!) gyerek éhezik (ez valószínüleg túlzás, de valamiről árulkodik), és alapvető a nyomor, pénzt kapnak pszichológusok az ilyen fontos és hasznos kutatásaikra. Mert azt ugye senki nem hiszi, hogy ezt ingyen csinálták? Ezért kérem komoly kutatási ösztöndíjjak járnak, ha valaki nem tudná.
Vajon ennek fényében is túlzás azt állítani, hogy túl sok az országban a munkakerülő?

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr38684814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Démon 2008.09.27. 22:45:12

Hiába...nincs más választásunk.
Egy új világrend kell!!!

kyora-chan 2008.09.27. 23:41:43

Örüljetek híveim...megérkeztem;) *kacag*

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2008.09.28. 00:43:28

Na most erre mit írjak? *gondban van*

1. Nálam is beállt a csömör: unom ezeregyedszerre is elmagyarázni, ami elsőre is tökéletesen világos
2. Emlékeim szerint ezt a kutatást nem nálunk végezték (bár nem igazán rezonálok a témára)
3. Ha mégis: azokat a kutatási ösztöndíjakat akkor is kiosztják, ha a legerősebb pályázat a börtönviseltek beilleszkedésének nehézségeivel foglalkozik, meg akkor is, ha a Naruto hőseinek jellemfejlődésével
4. Te tényleg "vörösödsz", vazze... :D
//Remélem ez még nem politizálás... XD//

More-light · http://fenyfogo.blogol.hu 2008.09.28. 15:27:45

Testvérem, te tényleg úgy gondolod, hogy ezért fizettek embereknek?

bohemkolozsvar.wordpress.com/2008/04/27/a-micimacko-szereploinek-pszichologiai-elemzese/

Ez csak egy vicc, ami terjedt az interneten... egyébként meg megjegyzem, az újságíró sem gürcöl napi 8 órát a munkahelyén általában... jah, és nem is azért a fizetésért, amiért mondjuk a kétkezi munkás gürcöl 2-3 műszakot végig... :p

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2008.09.28. 17:35:19

Démon: Üdv a blogomon! Na igen, új világrend kéne...
Kyora: Kyorát miniszterelnőknek! :)
Alister:
1. Én értem az érveid, de szerintem elbeszélünk egymás mellet.
2. No, ez jó kérdés, sok-sok éve olvastam róla egy újságban. De mintha ez magyar találmány lenne...
3. Ez tény, de attól még nem biztos, hogy jó...
4. Én a méregtől vörösödök. A méregtől, hogy a társadalom amiben élünk VALÓBAN szar! Lásd a démonnak írt válaszom! (Nem, ez nem politizálás, és még igaz is:P)
More-light: Testvérem, ezt benézted, én nem erről az írásról beszélek. Még általános iskola ötödik környékén jártam, amikor olvastam.
És akkor most mégegyszer: NEM AZOKAT SZIDOM, AKIK NEM FIZIKAI MUNKÁT VÉGEZNEK!
Én azt szidom, aki nem végez semmilyen munkát! Az újságíró újságot ír, a mérnök méréseket végez, a jogász jogszabályokat alkot, az utcaseprő utcát söpör, az író könyvet ír, a költő verset... ezekkel semmi baj. A baj azzal van, aki munka címén a tökét vakarássza, üzleti tárgyalás címén moziba jár, és aki kutatás címén igaz, de tök felesleges dolgokat állapít meg.

More-light · http://fenyfogo.blogol.hu 2008.09.28. 18:45:44

Én ezt mind értem... de ezeket miért szidod? Ugyanis... ha valaki üzleti tárgyalás címén moziba jár, az nem keres pénzt... nem minimálbért keres, vagy ilyesmi, az egyáltalán nem keres pénzt... tudom, dolgoztam brókerként több cégnél is... aki kutatás címén tök fölösleges dolgokat állapíthat meg, az vagy mázlista, vagy szintén nem fog pénzt kapni a munkájáért... nem, a lényeg az, ami már egy ideje témán van... annyi a szociális segély, hogy rengetegen (és NEM csak romák/indiánok/feketék stb.) csak abból megélnek... ergó nem szorulnak rá arra, hogy dolgozzanak... itt egyedül ezzel van baj szvsz... mint azt az UFS-nél halhattuk, egész Európában mi vagyunk a legjobb szívvel azok iránt, akik nem dolgoznak... és rengeteg pénzt fizetünk nekik, függetlenül attól, hogy mekkora az államadósság, vagy mennyi az adója a dolgozó embereknek...

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2008.09.28. 20:26:51

Ezeket azért szidom, drága Testvérem, mert munkakerülő, élősködő paraziták!
Mert aki egy nagy cég igazgatója, és üzleti tárgyalásra hivatkozva megy moziba, igenis kap fizetést. Saját tapasztalatomból ismerek managgert, akinek ugye a cég fizette a kocsit, a benzint és a telefont. Ő ezekkel az eszközökkel vitte el kúrni a lányokat, és még a cehét is a cég állta, mivel üzleti vacsorára hivatkozott. Ez akkor most mi?
Rohadtul nem a szociális segélyről beszélek most. Én pontosan azokról az emberekről beszélek, akik hivatalosan dolgoznak, de valójában nem!
Furcsálom, hogy hogy ennyien a védelmükbe vesznek ilyen embereket.
Szerinted a UFS igazgatója életében dolgozott is valamit? Majd biztos őt veszem komolyan...
Nem értem, miért azok védik ezeket a nyomoroncokat, akik megdolgoznak a napi betevőért. Szerinnted neked miért kellet sokat dolgoznod kevés pénzért? Mert különben az igazgató úr nem tud minden évben két hetet Hawaion tölteni. Ez a szomorú, magyar valóság.
Ne legyünk naivak, annál mindketten tisztábban látunk, hogy bevegyük, hogy minden értelmiségi a munkáját végzi. A szart! Sokan, sőt a többség tényleg ezt teszi. Mások meg nem.
"Mindenki mindenki ellen, mindegy csak dolgozni ne kelljen!"
süti beállítások módosítása