Utolsó kommentek

"Mert igen fönségesek a te műveid, Uram..."

2009.05.24. 11:49 | Xinaf | Szólj hozzá!

Megrázó élményem volt. Sokat gondolkodtam rajta, de úgy vélem, mégis csak leírom, név nélkül. Aki tudja, kik a szereplők, kérem NE írja bele.

A példát külön kérésre töröltem a blogomból (ebből nem lesz rendszer, de nem akartam, hogy az illető személynek még külön kellemetlen perceket okozzak). A lényeg: egyik ismerősöm a blogom egyik írása alapján akart meghozni egy döntést. (Szerkesztett írás)

Néha úgy érzem, nem fírkálok ebbe a blogba teljesen feleslegesen. Aki ismer, az tudja: senkit nem akartam soha erőszakkal megtériteni a saját hitemre. Mindig is úgy véltem: a vallás mindenkinek a saját dolga. Én pusztán megmutatom, hogy így is lehet, és érdemes élni. Nem vontam meg magamtól semmit, amire vágytam. Mégis kereszténynek érzem magam.
Ha az írásaim miatt, vagy ha nem miatta, de valamennyire a hatására akárki is helyesen dönt, (ha nem hinném el, hogy helyes dolgokat írok, le sem írnám), már megérte élnem és írnom...

Valószínüleg így teljesne értelmetlenné vált ez az írás. Nem is baj talán. A lényeg: ha az írásaimmal egy pici jót is hoztam a világnak, akkor megérte. (Szerkesztett írás)

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr401140426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása