Utolsó kommentek

Bezárt a Bombagyár

2009.11.09. 15:47 | Xinaf | 1 komment

A Bombagyár közösségi blog bezárta kapuit. Tomcat ebben az írásban mondta ki a végleges véget.
Amikor elöszőr hallottam a hírt, már akkor tudtam: nekem erről a dologról írnom kell majd! De nem a szokásos módon. Mivel a Bombagyárral együtt Tomcat is abbahagyja a működést. Nem fog már blogolni, legalábbis ezt írta. Amit én személy szerint eléggé bánok, feltételezhetően azért, mert náci vagyok.
Szóval most írnék egy kis Tomcat kronológiát, azokról az akcióiról, amik nekem nagyon tetszettek!

2005-ben ő volt az egyetlen ember, aki tiltakozott a Vér és Becsület nemzeti szocialista megemlékezése ellen (ha jól tudom, a Becsület napja ellen, csak kevésbé volt nagy a felhajtás körülötte). Bohócruhában ment a skinheadek közé, kifejezve egyet nem értését. Saját tollából elolvashatjátok itt.

Még ez évben, pontosan egy hónappal késöbb elindult átadni egy műpéniszt Bácsfy Diana, akkor még nagyon nyilas, ma már spiritiszta médium főállású honleánynak. Az akciót a rendőrség akadályozza meg. Leírása Tomcattől itt.

A hírneves Patai Józsikát leszúrta a félcigány Mortimer, de akkor még az volt a hír, hogy skinhead neonácik voltak antifasiszta tüntetés a Moszkva téren, ahova "A cigányokat bántani tilos!" táblával ment ki. Saját írás itt, video itt.

Ugyanezen év júniusában az Szdsz átadja neki a Szakállas bácsi díjjat a Rasszista kategória győzteseként. Ő azzal válaszol, hogy viszonzásul Balfasz feliratú polóval kedveskedik az Szdsz képviselőinek. Saját írás itt, videó itt.

2006-ban Tomcat reagál Gergényi Péter rendőrfőkapitány "Látható rendőrség" programjára. "Bűnelkövetés" felíratú láthatósági mellényt visel, és hiteles AK-47 replikát visz magával. Így járja be fél Budapestet. Erről itt olvashatjuk az írását, és három részben, A B és C fejezetben tekinthetjük meg.

Szerintem rendkívül poénos esemény nem más, mint a 2007-es év Y terve.
Erről nincs mit mondanom, írás itt, videó itt. Ez a nemzeti radikális oldal legnagyobb bukása.

2008-ban Tomcat "Heteroszexuális felvonulást", ellentüntetést rendez a melegek vonulásának. Ezen magam is részt vettem, a beszámoló itt.

Ennél persze sokkal több akciója volt. Ezek pusztán azok, amik nekem eléggé imponáltak.
Nos, ő lenne Polgár Tamás, alias Tomcat. Akivel nemrég még én is interjút készítettem. Itt el lehet olvasni. Akár tetszik, akár nem, én büszke vagyok erre az interjúra, örülök, hogy olvashattam Tomcat blogját és a Bombagyárt, és bánom, hogy ha minden a menetrend szerint alakul, ennek vége. Sosem voltam gyárlakó, mert nem értettem egyet sok mindennel, ami ott olvasható volt. De akkor is veszteség ér minket, internetes olvasókat.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr81512925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2009.11.22. 01:47:20

Valahogy kevesebb "vegyetek ezt meg azt" jellegű mondattal a szövegben jobban átérezném a személyes tragédiát...
süti beállítások módosítása