Utolsó kommentek

Feminista vs Malkáv

2011.05.28. 15:41 | Xinaf | 4 komment

Címkék: poén

A most következő szösszenethez nekem, Xinafnak az égadta világon semmi közöm nincs. Ez a kedves öcsém, Malkáv alkotása, aki valahol rábukkant egy feminista szónoki irományra. Malkáv pedig kommentálta, ahogy azt kell.  Én pedig publikálom, mert igen jót kacagtam rajta. Élvezzétek ti is:

"Miért az a fő cél, hogy találj magadnak pasit? Ismerek olyan nőket akik megélnek nélkülük. A férfiak tényleg nem szükségesek.

Erre később kitérek…

„ A legtöbbjük hülye. Nagyon nagyon hülye. És a nők is hülyék, hogy céljuk egy ilyen idióta megszerzése.”

Legalább az kiderül, hogy mindenki hülye… de főleg mi.
„Nem azt mondom, hogy nekem nem volt soha pasim. De Istenemre mondom, tanulnunk kell a hibáinkból. Csak azért mert fasza van, nem éri meg a fáradtságot. Krisztusom.”

Jézus is és az Atya* is szeret téged, még annak ellenére is, hogy baromságokat beszélsz és fölöslegesen emlegeted őket.

(*micsoda hímsominiszta feltételezés, hogy „atya”, tehát hímnemű megnevezést kap…)

„ Nem éri meg, hogy arra koncentráljunk hogy megtaláljuk a megfelelő hímet magunk mellé.”

Ezért inkábbb a megfelelő nőstényre pályázz! A felsőbbrendű csak a felsőbbrendűvel legyen, nehogy a fantasztikus tökéletesség korcsosuljon.
„Még egyszer elmondom: szarjuk le az egészet.”

Ha csak az eddigi szösszenet megállja a helyét, akkor ugyan olyan valós tény az is, hogy a lányoknak nincs végbelük és csak pisilni tudnak. Tehát ez az ürülékes dolog megvalósíthatatlan.
„Önmagad megtalálásának nem arról kéne szólnia, hogy te legyél a gyönyörűség aki után majd bánkódnak a férfiak, hogy sosem szerezhettek meg téged / nem tarthattak meg. Ez nem szól senki másról. Partnert találni nem kéne, hogy ennyire kibaszottul létszükséglet legyen.
Vaginánk van a kurva életbe is.”

Fantasztikus észrevétel.

„ Új életet teremthetünk. Egy valódi férfi nélkül. Csupán egy tégely spermára van szükségünk.”

Egyébként megjegyzem, hogy alap esetben a férfi tud csak spermát előállítani. Tehát a logikai lánc a következő: ha nincs férfi, nincs sperma, tehát új élet sincs. Mellesleg nem a nő teremt új életet (mint ahogy a férfi sem).

 „A férfiaknak SZÜKSÉGÜK van a pinánkra.”

Általános fröcsögés…

„ Nekünk ott van a vibrátor.”

És általában mire is hasonlít egy vibrátor? Hoppá…

„ Mi ki tudjuk elégíteni magunkat, talán gyorsabban és hatékonyabban is, mint akármelyik férfi. Légy büszke rá.”

Annyira szerencsétlen vagy, hogy senkinek sem kellesz, tehát manuálisan megoldod az ösztönöd jajszavát. Erre tényleg érdemes büszkének lenni.
„EZ az igazi kibaszott hatalom.”

Téves, az igazi hatalom az Erő sötét oldala.

„ Önellátás és a teremtés hatalma.”

Mond csak, tisztában vagy te a teremtés fogalmával? Tudtommal teremteni csak Isten tud.

„ Szeresd magad. És ha véletlen az utadba kerül egy srác, aki talán megérdemelné a szereteted, mondjuk ilyen nem nagyon van, őt is szeresd. De te legyél mindig az első.”

Mert különben diszkvalifikálnak a soron következő futamon!

„ Találd meg magad saját magadért. Nem azért, hogy reménykedhess, hogy majd egy szép napon felbukkan egy srác és rájön, hogy milyen nagyszerű vagy. TE jöjj rá, milyen nagyszerű is vagy! Szeresd amit szeretnél szeretni és semmi mást. Minden más energia- és időpazarlás.”

Hangzatos… olyan tökéletes vagy, hogy egy Anál-Intruder 2000, négyfokozatú, benzines atomvibrátorral már lepipálod Xenát, Vörös Sonját és Lara Croftot is.
„Egy férfinak rád sokkal nagyobb szüksége van mint neked rá.”

„Nekünk ott van a vibrátor.”

„ Ezt tartsd észben. Ezért voltunk elnyomva olyan kicseszett sokáig.”

Mert NEM volt vibrátor. De most már megszereztétek a szabadság kulcsát.

„ Tudják, hogy felsőbbrendűek vagyunk.”

Ez után az agymenés után inkább azt tudom, hogy neked megártott a fű. Tedd le szépen és inkább menj ki a napfényre. Ne félj tőle, nem bánt.

 És hogy nincs rájuk szükségünk.

Bőven elég a már többször szóba került férfi(!) testrész-imitátor.

 Ezért próbálják leerőszakolni a torkunkon a vallásos értékeiket, a tündérmeséket és a romantikus vígjátékokat. Abba kell hagynunk ezeknek a kurva kliséknek a táplálását!
De mi nem vagyunk annyira hülyék, legalábbis nem kéne annak lennünk. Miért? Mert a miénk a Vagina Hatalma."

Ekkor remélhetőleg közölték a szerzővel, hogy ebédidő, utána vegye be szépen a gyógyszerét. Továbbá lehetőleg ne akarjon még egyszer megszökni, mert a pszichiátriai osztály szökevényeit a rendőrség is keresi. És ha megtalálja, akkor vissza kerül a zárt osztályra, ahonnan jött.

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr822938952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kiba31337 2011.05.28. 20:58:32

Jellemző! Ime egy nő aki teljesen hülye összekerült egy másik hülyével és miután az kirakta rájött, hogy az ő esküdt ellenségei a férfiak. Azon persze nem gondolkodik el, hogy ha így áll hozzá egy kapcsolathoz "nem éri meg a fáradtságot,szeresd magad" akkro mit vár? Talán azt, hogy egyszer csak jön egy jóképű szőke kigyúrt értelmes hapsi egy ferrarival aki majd csókolgatja az ő lábát és minden este litániát mond neki és ő meg nyugodtan foglalkozhat saját magával. Hát gyanítom nem vaslogika párti.

Mogyee 2011.05.28. 21:01:33

Te jó Isten...

Bevallom (habár a kommentek hozzá elég szórakoztatóak voltak), hogy tátott szájjal bámultam végig. Nem hiszem el, hogy ilyen tényleg létezik...

Amúgy meg tipikus példája annak, amikor egy nő már sokszor csalódott (és ez nem mindig a férfi hibája..) és el akarja hitetni magával és a világgal, hogy milyen jól megvan ő egyedül is, nem kell neki senki, szeressük önmagunkat! Tulajdonképpen, én sajnálom...

Morviniuszka 2011.05.29. 06:26:55

Már látom ahogy megalakítja a VAGINA egyházat. xD Vibrátor lesz a szimbólumok. A köszönésük: Szeresd magad!

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2011.05.30. 02:24:59

"az igazi hatalom az Erő sötét oldala"
Gyönyörű. Megfizethetetlen. Igaz. 10/10
süti beállítások módosítása