Utolsó kommentek

Nagyon ciki...

2012.11.26. 00:28 | Xinaf | 3 komment

Címkék: politika video rasszizmus

Nem szeretem a Jobbikot. Nem szeretem Novák Elődöt sem.
Pár napja volt egy szimpátia tüntetés Izrael mellett, ami a Palesztinából átlőtt rakéták ügyén lett megrendezve, emlékeim szerint. No, ide akart volna megjelenni Novák Előd egy "Gyermekgyilkosság önvédelemből?" feliratú táblával.
Belegondolva, hogy mennyi féle táblát láttunk már ilyen vagy olyan megmozdulásokon, nem különösebben értem, miért volt szükség előállításra... de ahogy ez megtörtént, az röhejes volt. 

Én is értem, hogy ezt a táblát provokatív célból vitte magával. De erre milyen válasz az, hogy előállítják 5 órán át? Önmagában egy táblával a kezében álldogálni egy közterületen rendezett tüntetésen, még nem kéne büntetendő legyen. Ha csinál valamit - lépjenek fel ellene. Ha a táblára alkalmas gyűlölet keltésre, kobozzák el, és indítsanak eljárást - Novák ilyenkor lemond a mentelmi jogáról.
Nem fényezni akarom a csávót, félre ne értse senki. De ha a Jobbik, és a Jobbik céljai ellen akarunk fellépni, akkor nem a legjobb taktika idiótán viselkedni, és hagyni, hogy a párt egyik arca erkölcsi győzelmet arasson.
De könyörgöm, pár éve "Jézusnak is két apja volt" feliratú táblával vonult az egyik buzi a "meleg büszkeség napján"! "Együtt tették tönkre az országot!" kampányt indítottak Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon ellen. "Nem engedünk az IMF-nek" jeligére is indult már egy lejárató kampámy, és valami azt súgja, hogy közpénzből, de legalábbis nem politikusi fizetésből, tehát az én adómból is. Ezek után egy "Gyermekgyilkosság önvédelemből" táblára előállítással reagálni olyan, mint ha egy kritizáló könyvet elégetnénk, miközben közpénzből a művünket szidalmazó kritikusokat kritizáló újságot adnánk ki. 
Ha a rendőrség azt akarta bebizonyítani, hogy Novák Előd milyen határozott, de közben mennyire tiszteletben tartja a törvényt, és közben mégis kiáll a véleménye mellett, de nem hagyja magát birkaként irányítani, akkor sikerült. Ha a gyűlöletkeltést akarták megakadályozni, akkor nem. Ha annyi volt a cél, hogy ne mehessen oda a tüntetésre, az pedig visszaidézi a 70-es, 80-as éveket, mikor Demszky Gábort bevitték a nemzeti ünnepek előtt, nehogy balhét csináljon.
Ez nagyon ciki volt!

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr834925603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mezeinewsee 2012.11.26. 13:08:53

Jajjj! Megint nyert Novák, csak mert hülyék léptek föl ellene!

Malkav 2012.11.26. 16:04:22

Elolvastam a bejegyzést, megnéztem a videót. tanulság:
NAGYON CIKI!
Sajnos újabb pont Nováknak. :S

Carlota 2012.11.28. 23:14:51

TE JÓ ÉG! Hogy lehetnek ekkora balfékek?! Ráadásul teljesen jogosan mondta, hogy állítsák elő azt az embert, aki eltépte a tábláját. Előtte lökdösték, a RENDŐRÖK szeme láttára! És végül Novákot állítják elő?! Én sem szeretem a Jobbikot, de ez nem egyszerűen egy nyert csata volt most számukra, hanem szétalázták az "ellenséget". Mindezt azért, mert ahogy Newsee mondta hülyék léptek föl ellene/ellenük.
süti beállítások módosítása