Utolsó kommentek

Ismerősről: második és utolsó ilyen

2008.10.08. 15:18 | Xinaf | 4 komment

Az ismerőseim közül egyre többen kérnek meg, hogy írjak róluk bejegyzést. Nem terveztem, hogy minden ismerősnek külön topicot fogok írni, de ezúttal még egyszer kivételt teszek.
A kivétel tárgya Csilla, aki abban a szerencsétlen helyzetben van (legalábbis legjobb tudomásom szerint), hogy független, csinos lány. Hogy miért peches ez a helyzet? Mert a társaságomban sok a független srác, és már nemhogy neki, de nekem kellemetlen ez az egész. Mármint a rengeteg udvarló.
Az ifju hölgy mindenesetre minden bulin ki van téve közeledésnek. A velem való ismeretsége már csak azért is szerencsés, mert semmi szín alatt nem járnék vele. Nagyon kedves, nagyon jófej, és határozottan csinos lány, csak éppen ég és föld vagyunk, mint zeneileg, mint gondolatilag is. Sok mindenben nem értünk egyet, stb.
Legaláb kiderülhetett a kedves olvasók számára, hogy kiről NEM szól ez a bejegyzés.
A témához tartozik, hogy a hölgy nem lesz jelen a születésnapi partimon. Mármint egyiken sem, mert legaláb ketőt már biztosan tartok, a már lezajlott családi mellet.
Az egyikbe hívtam, a másik társaságomból meg nem ismer senkit, ez így alakult.
Ő is osztálytársam volt a MÜA-ban, a társaság része. Annyit tudok még, hogy van egy bátyja, és hogy szereti a HIM együttest.
Na jó, valójában többet is tudok, de nem írok egyebet. Ismerjétek meg ti, ha akarjátok!

A bejegyzés trackback címe:

https://xinaf.blog.hu/api/trackback/id/tr72703487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kyora-chan 2008.10.08. 23:16:26

Én még nem kértelek meg^_^"...bár rólam talán túl bonyolult is lenne:D De a bejegyzés aranyos...és utólag is: Boldog Születésnapot!^_^"

Pusziiii!!!

Démon 2008.10.10. 23:57:59

Én szívesen megismerkednék ezzel a Csillával.
Biztosan jól eljátszadoznék vele.....
Ha hahahaha...>:-)

Kathryn 2008.10.11. 10:26:16

En imadom a csillat! =) egyik legjobb baratnom =))) mar tobb mint 13 eve ismerem :D hihi

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2008.10.11. 16:16:27

Jajj, elképzeltem, milyen lenne, ha rólunk is írnál bejegyzéseket.... XDXDXD
süti beállítások módosítása